2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم میاید لطفا😭

360 بازدید | 33 پست

منو همسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم، ۴ سالم دوست بودیم خیلی سختی کشیدیم تا به هم رسیدیم

چند شب پیش خونه خواهرشوهرم‌اینا بودیم که خونواده‌ی برادر همسرشم دعوت کرده بود، من نمیدونم چرا تو ذهنم اومد که برادرشوهرش خوشتیپه و فلان

خلاصه اوایلش واقعا سرسنگین بودم موقع پهن و جمع کردن سفره، با اینکه اتفاقی روبروی هم نشسته بودیم، بعدم کلی با خانوما صحبت کردم و اصلا اون طرفو نگاه نکردم

اما اواخر مجلس چند بار که این آقا صحبت میکرد و یه چیز خنده دار میگفت یا دخترش بغلش بود و حرف خنده داری میزد چشم تو چشم شدیم و خندیدم، دوس داشتم توجه‌ش بهم جلب بشه، البته به خدا قسم قصدم این نبود که زبونم لال خیانتی انجام بدم ولی نمیدونم چرا کرمم گرفته بود، ولی موقع خداحافظی هم سرسنگین رفتار کردم

حالا همش فکر میکنم کار بدی در حق همسرم کردم و خیلی خیلی ازش خجالت میکشم، حتی بهش گفتم من زیاد فلانی‌و نگاه کردم؟ بد شد؟ گفت نه تو که همش با خانوما صحبت میکردی، آخه من وسواس فکری دارم، بعضی چیزا رو به همسرم میگم تا آروم شم ولی خب نگفتم که عمدا اینکارو کردم

اما از اون نگاهای گناه آلود چندش خیلی خیلی شرمگینم

کارم قابل بخششه؟ خیانت کردم؟😭😭

میگم نکنه مرده هوایی بشه فک کنه کس خاصیه بخاطر نگاهای من و به خانومش خیانت کنه😭

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هیچ کار اشتباهی نکردی برادر شوهر مثل برادر خود آدمه بهش نگاه کردی مگه باهاش خوابیدی ک میگی خیانت😐😐حتما برو پیش مشاور واس عذاب وجدانی بودنت بعدم مردا فک کردی تو کوچه خیابون سرشون یسره به زمینه 😐

اول اروم باش خودتم پشیمونی اینکارو دیگه ب این فکر نکن

فکر نکنم فکر بدی در موردت بکنه 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من اصلا به قیافه کسی نگاه نمیکنم حتی اگر بهم بگن قیافه پارتنرتو توصیف کن نمیتونم. خودشم چندبار بهم گفت چرا نگام نمیکنی. اصلاااا نمیتونم و نمیخوام به صورت کسی دقت کنم. چیکار کنم🥹😭

پزشک کوچولو🩺📚

نه ول کن کشش نده

ینی کارم بد نبود؟

به خدا نمیدونم چم بود انگار میخواستم خودی نشون بدم

ولی خب هیچوقت خیانت نمیکردم که باهاش

مشکل روحی داری شما ، ول کن بابا ، فراموش کن زندگیت و بکن، منم وسواس داشتم ترکش کردم

دعا کن منم خوب بشم

دکتر میرفتم ول کردم، دوباره میخوام برم

رفتار شوهرت الان باهات چطوره؟ عادیه؟

بله عادیه منم عذاب وجدان دارم همش😭😭