2777
2789
منم دیروز از بیمه اومده بودن مدرسهدخترمو بیمه عمر معلم کردممیترسم کلاهبرداری باشه

من پسرمو میخوام بیمه کنم ولی بخاطر شرایط پدرش گفتن اینده بهونه میکنن پولتون نمیدن گفتن خوب تحقیق کن بعد موندم چکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرمو میخوام بیمه کنم ولی بخاطرشرایط پدرش که داره پاهاش مشکل داره میگه اینده اذیت میکنن کدوم بیمه به ...

ولی کارمند اموزش پرورش هستیم بیمه معلم شدیم ولی مال مدرسه میاد اینها نمیدونم

پسرمو میخوام بیمه کنم ولی بخاطرشرایط پدرش که داره پاهاش مشکل داره میگه اینده اذیت میکنن کدوم بیمه به ...

ربطی نداره....شما مشکلش رو وهربیناری که درگذشته داره رواطلاع بدید وپرونده پزشکیش رو ارائه بدید قبول می کنن...اصل برصداقت بیمه گذار هستش...پس صداقت داشته باشید....

پسرتون که به سن بزرگسالی رسید به ارزش پول الان به اندازه ۶۰ میلیون تومن وبلکه بیشتر حقوقرمی گیره وشغل موردنظرشو باآرامش ودست باز انتخاب می کنه....

فقط سر هرسال مالی باید برید مبلغ ماهیانه بیمه رو افزایش بدید...چون باید با تورم رقابت کنید....

ربطی نداره....شما مشکلش رو وهربیناری که درگذشته داره رواطلاع بدید وپرونده پزشکیش رو ارائه بدید قبول ...

واقعا دوسه نفراینجوربودن مشکل مشابه ما اذیت کردن حتی چندسال واریز کردن ماهم ترسیدیم پس اینطورباشه پیگیری میکنم بنظرشما کدوم بیمه بهتره 

خودم توبیمه معلم هستم وازش راضیم

سلام وقت بخیر

لطفا من رو هم راهنمایی بفرمایین

من دیروز دخترم رو بیمه عمر معلم کردم

کلاس سوم هستش

میخوام بدونم بیمه معلم معتبر هست یا نه؟؟

میگم خدایی نکرده کلاه برداری نباشه

دیروز نماینده بیمه معلم تو مدرسه جلسه گذاشته بودن