تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه قرص ضد بارداری میخورم پریودم میشم؟اگه قرار باشع بشم 28 ام موعدشهسه در چهار سانت هموراژیکالان 20 ...
اسم قرصت چیه؟چند تاییه؟
منم کیست ۳ سانتی داشتم...از یه ماما پرسیدم گفت کیست سه سانتی معمولا درد نداره...ولی خوب بالاخره شاید نزدیک پریودتی و به خاطر اون باشه..ولی آره با داروی ضد بارداری هم پریود اتفاق میفته...چون چند تا قرصش دارو نماهست و اصلا اثر نداره و تو اون دوره پریود میشی...
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.