2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام🥲

237 بازدید | 19 پست

شوهرم قبلا ازدواج کرده و جدا شدن. من ولی ازدواج اولم بود و خودم قبول کردم‌. کلی دلم میخواست زودتر باردار شم ولی الان اصلا شرایط روحیم خوب نیست، به شک افتادم بابت ازدواجم، رفتاراش بیشتر وقتا خشکه و نمیدونم...

امروز بابت باردار بودنم باید خوشحال ترین میبودم اما نیستم. حس میکنم خودم اضافیم چه برسه به بچه.

مطمئنم زود میفهمه و نمیدونم چه غلطی باید کنم

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بارداری؟

فکر کنم اره💔

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

جرا آخه مجرد زن مردی میشی که ازدواج ناموفق داشته معلومه اون همه چی عادیه بایدم خشک باشه 

منم این غلطو کردم کاش قبلا نی نی سایتو می‌شناختم ولی الان چاره ای نداری عادت میکنی مثل من....

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
چن وقته ازدواج کردین؟

یه سال تقریبا

جرا آخه مجرد زن مردی میشی که ازدواج ناموفق داشته معلومه اون همه چی عادیه بایدم خشک باشه منم این غلطو ...

دوسش داشتم یعنی الانم مشکلی ندارم

برا بچه الکی عجله کردم و الان که میبینم اصلا نمیشه💔

ربطی به ازدواج قبلش نداره بعضیا ذاتا خشکن الان من ازدواج دوممه شوهرم مجرد بود من بمب انرژی و برونگرام شوهرم درونگرا و ساکته کلا 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

به خوبیهاش و نکات مثبت شوهرت فکر کن

برای پدر بودن خیلی بدیاش زیاده

نمیتونم تصور کنم یه همچین پدری رو

دوسش داشتم یعنی الانم مشکلی ندارمبرا بچه الکی عجله کردم و الان که میبینم اصلا نمیشه💔

دوس داشتن ک منم دارم عاشقشم ولی سخته خیلی 

بچه ام دوسش داشته باش مثلا نمیخواستی بچه بیاری ک بری نه عزیزم همه چی درست میشه فقط از من بشنو نزار خانواده شوهرت حرفی از زن سابقش بزنن یعنی بزن دهن کسی که حرف اونو زد ک ب روز من نیفتی ب جاریات رو نده

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
تا با اخلاق همدیگه کنار بیاین زمان می‌بره....

من شاید خیلی وقتا ناراحت بشم از این مدل اخلاقش ولی الان که فکر می‌کنم با بچم اینجوری باشه ترسناکه

ربطی به ازدواج قبلش نداره بعضیا ذاتا خشکن الان من ازدواج دوممه شوهرم مجرد بود من بمب انرژی و برونگرا ...

خوشبخت بمونین:)

نه عزیزم ربط داره خیلی وقتا بیخودی بهم میریزه، شب خوابش نمی‌بره و از این مدل رفتارا. بی محبتی شدید، حواسش به همه چیز هست ولی محبت کردن انگار بلد نیست. اینجور پدر ترسناک نیست؟