2777
2789
عنوان

رسپی سوپ خامه ای رستورانی👌🏻🥣

136 بازدید | 1 پست

این سوپ بسیار خوشمزه و مجلسی هستش که تو اکثر رستورانای تبریز اینجوری پخت و سرو میشه که سریع و راحتم هست

مام واسه مهمونیامون اینجوری میپزیمش حتما امتحانش کنین پشیمون نمیشین😍

وزن اولیه:۹۲🌸وزن فعلی:۸۸🌸وزن هدف:۸۵

سوپ خامه‌ای

جو ۱ پیمانه ابپز شده

هویج ۲ عدد رنده و اپز شده

سیب زمینی ۱ عدد رنده شده

کره یا روغن ۱ قاشق غذاخوری

شیر ۳ لیوان

عصاره مرغ ۲ عدد

آرد ۲ قاشق غذاخوری

خامه نصف پاکت

نمک و فلفل سیاه

اول جو پخته شده و هویج رنده و آب پز شده و سیب زمینی رنده شده رو با آب یا آب مرغ (بدون زعفرون و زردچوبه) میزاریم که کامل بپزه و لعاب بده بعد توی قابلمه دیگه یکم کره می‌ریزیم تا ذوب بشه بعد شیرو می‌ریزیم وقتی به جوش اومد موادی که از قبل پختیم رو بهش اضافه می‌کنیم و دو تا عصاره مرغ رو پودر می‌کنیم و می‌ریزیم تو قابلمه نمک و فلفل سیاه هم اضافه می‌کنیم درشو می‌بندیم یکم جوش ریز بخوره نباید سر بره بعد که یکم جوشید دو قاشق آرد و با یکم سوپ رقیق می‌کنیم و می‌ریزیم تو سوپ نباید آرد گلوله گلوله باشه میزاریم دو سه دقیقه بجوشه بعد زیرشو خاموش می‌کنیم خامه رو با یکم سوپ رقیق می‌کنیم می‌ریزیم تو سوپ سوپمون امادست

نکات: تو سوپ نباید آبلیمو ریخته بشه چون بریده می‌شه

شیر و موادی که پخته شده باید هم دما باشن وگرنه شیر بریده میشه

می‌تونیم با جعفری تزیینش کنیم و با لیمو سروش کنیم

این سوپ سردش خیلی خوشمزه تره

این مقدار واسه ۴ ۵ نفر کافیه میتونین مواد رو بیشتر یا کمتر کنین

واسه افطار پخته بودم گفتم شاید کسی بدردش بخوره😍

وزن اولیه:۹۲🌸وزن فعلی:۸۸🌸وزن هدف:۸۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.