سوپ خامهای
جو ۱ پیمانه ابپز شده
هویج ۲ عدد رنده و اپز شده
سیب زمینی ۱ عدد رنده شده
کره یا روغن ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۳ لیوان
عصاره مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
خامه نصف پاکت
نمک و فلفل سیاه
اول جو پخته شده و هویج رنده و آب پز شده و سیب زمینی رنده شده رو با آب یا آب مرغ (بدون زعفرون و زردچوبه) میزاریم که کامل بپزه و لعاب بده بعد توی قابلمه دیگه یکم کره میریزیم تا ذوب بشه بعد شیرو میریزیم وقتی به جوش اومد موادی که از قبل پختیم رو بهش اضافه میکنیم و دو تا عصاره مرغ رو پودر میکنیم و میریزیم تو قابلمه نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم درشو میبندیم یکم جوش ریز بخوره نباید سر بره بعد که یکم جوشید دو قاشق آرد و با یکم سوپ رقیق میکنیم و میریزیم تو سوپ نباید آرد گلوله گلوله باشه میزاریم دو سه دقیقه بجوشه بعد زیرشو خاموش میکنیم خامه رو با یکم سوپ رقیق میکنیم میریزیم تو سوپ سوپمون امادست
نکات: تو سوپ نباید آبلیمو ریخته بشه چون بریده میشه
شیر و موادی که پخته شده باید هم دما باشن وگرنه شیر بریده میشه
میتونیم با جعفری تزیینش کنیم و با لیمو سروش کنیم
این سوپ سردش خیلی خوشمزه تره
این مقدار واسه ۴ ۵ نفر کافیه میتونین مواد رو بیشتر یا کمتر کنین
واسه افطار پخته بودم گفتم شاید کسی بدردش بخوره😍