2777
2789

از دور چقدر شغل قشنگیه ولی از نزدیک خیلی بده یعنی هرچقدرم پول بگیرن نوش جونشون واقعاا 

نامزد من بیچاره الان قبل عیده ۱۰شب کارش تموم میشه وقتی که میاد هی گردنشو اینور اونور میکنه کمرش درد میکنه 

خیلییی سخته به جای اون من خسته میشم انگاری 

همیشه حسرت دندونپزشک بودنو میخوردم ولی انگار همچین راحتم نیست😂مخصوصا اگه راحت طلب باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارههمسر منم یا میگه مچم درده یا بدنش معده و رودشم از استرس داغونهساعت کاریشم زباد شده بخاطر مطب ج ...

دقیقا فقط مالیش خوبه

خیلی سخته

ببخشید شما خودتون شغلتون چیه؟

میشه بپرسم خودت چکارع ای یا چی خوندی منم خواستگار دندون پزشک دارم چون خودم تو این حیطه نیستم همش حس ...

من ۱۸سالو دارم تموم میکنم میرم ۱۹و پشت کنکورم

نه حس پایین بودن نداشته باش زن هرچقدر از شوهرش پایینترم باشه بهش میتونه برسه اون مرده که نمیشع به سطح زنه برسه 

بعدشم اون تورو خواسته دیگه

البته من پدرم بسازبفروشه مالی زیاد تفاوتی نداریم 

من ارههمسر منم یا میگه مچم درده یا بدنش معده و رودشم از استرس داغونهساعت کاریشم زباد شده بخاطر مطب ج ...

خودت تاپیک میزنی بعد خودت با تاپیک فیک میاد به خودت جواب میدی؟؟؟؟چرا واقعا؟؟؟چرا انقد درگیرید!!!

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂