2777
2789
عنوان

دارم اتیش میگیرم از دست شوهرم

103 بازدید | 4 پست

میخایم ماشین بخریم قراره طلاها منو‌بفروشیم امروز اومده میگه مامانم برمیداره ازمون یه مقدار طلا اصن حالم گرفته شد تازه میگه چته اسمش میاد قیافت میره تو هم خب اون انقد حرومزادست پول داری قرض بده چرا میخای طلامونو‌بگیری بد دوسال پیش دخترش پول میخاست تماممم طلاهاشو‌داد هنوزم پس نگرفته هیچیشو ازونطرف هرچی میخاد شوهرم میگیره یجور که انگار نداره عوضی مار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐 چه پرتوقع و بی تربیتی ماشاالله، خب دلش نمیخواد قرض بده، طلبکار که نیستی، ناراحتی طلاهات و به غریبه بفروش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😐😐 چه پرتوقع و بی تربیتی ماشاالله، خب دلش نمیخواد قرض بده، طلبکار که نیستی، ناراحتی طلاهات و به غر ...

چرا پر توقعم؟ هیچ‌کاری نکرده برا پسرش خیلیه قرض بده؟تازه ما کسی قرض بده با سود پسش میدیم بعدم من نمیخاستم مامانش اصلا خبر دار بشه و هیچ وقت با فامیل معامله نمیکنم ولی تویی که خودتو میندازی وسط میگی طلاتو‌ بیار برام یعنی داری میبینی پسرت تو فشاره پول تو کمکش میکنه ولی دریغ میکنی