2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیاین یه دقیقه

111 بازدید | 15 پست

پری روز پارتنرم کلا پیام نداده بود و زنگم نزده بود من ظهر پیام دادم 

بعد از اومدن از شیفت چند دقیقه صحبت کردیم بعد گفت میرم بخوابم خستم منم گفتم باشه

بعد از تل اینا پیام دادم تاامروز سین نزده

دیروزم زنگ زدم عصری خیلی اوکی جواب داد ولی گف بیرونم با دوستمم برگشتم یکی دو ساعته بهت زنگ میزنم

تاامروز این لحظه نه زنگ زده نه پیام داده

به نظرتون چه واکنشی نشون بدم؟

بهش دوباره زنگ‌بزنم یا اس بدم؟ یا منتظر خودش بمونم؟ اگه خودش زنگ‌زد و پیام داد چه واکنشی داشته باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ خبره بی خیال بلش هیچ زنگ نزن. خودش بخواد

اخه اذییت میشم

از اونام که دوس دارم هرروز با پارتنرم تعامل داشته باشم

نباشه یه حس ناامنی و ترس از دست دادن دارم🥺

خو پیام داد یا زنگ زد چه واکنشی نشون بدم؟

اگه پیام داد هیچ واکنش خاصی نشون نده عادی جواب بده نیازی به دعوا نیست ولی اگه کسی محلت نمی‌ده توام محلش نده همین قانون ساده ای ، عزت نفس داشته باش ، تو باارزشی

ساده بازی در نیار لطفااگه اینطوز نیست پس چشه

میگه ما بچه نیستیم از این کارا کنیم وقتی همه چی بینمون خوبه و امن و امانه چرا دنبال بهونه واس دعوایی و مشکل تراشی میکنی

الان باهم صمیمی تر شدیم نیاز نیس که نگران چیزی باشم

ولی من دوس دارم دائم پیگیرم باشه