2777
2789
عنوان

دیروز یه خانمی تاپیک زد گف

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 40 پست
حالا بعضیا از رفتارش خوشحال میشن میخندن😐😐

والا این چیزا خنده نداره اصلا اتفاقا باید گریه کنن که یه بچه تا این حد پررو و تو پوزی نخورده هست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش اون بچه ماحصل یه پدر و مادر بوده که همین رفتارو میکنن.بچه ها آینه پدر و مادرن.اگر میخوایم بپچه مودب داشته باشیم باید خودمون هم مودب باشیم.نمیشه به فحش ورد زبونم باشه و به بچه ام بگم تو حق نداری فحش بدی.بچه پدر و مادر را الگو قرار میده و بس

یه روز خوب میاد

باید با پا محکم زد تو دهن این پدر و مادر و بچه بعد گفت وا مگه چیه حالا زیاد بزرگش نکنید یه لگد تو دهن بوده دیگه ای بابا

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

والا این چیزا خنده نداره اصلا اتفاقا باید گریه کنن که یه بچه تا این حد پررو و تو پوزی نخورده هست

نه واقعا بعضیا خوشحال میشم من به شخصه خودم عصابم خورد میشه بچه من باشه یکی دوتام میزنم تا توبه کنه😂

نه واقعا بعضیا خوشحال میشم من به شخصه خودم عصابم خورد میشه بچه من باشه یکی دوتام میزنم تا توبه کنه😂

منم اصلا تحمل ندارم اعصابم خورد میشه 

این بچه ای که میگم یه بار مامانش مثه سگ کتکش زد باورت نمیشه دو دقیقه بعد انگار هیچی نشده بود انقد که دندش پهن شده هیچی روش اثر نمیزاره که اینم برمیگرده به تربیتی که داشتن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بعضیا نمیدونن بعد بدنیا اوردن یه مرحله هست به اسم تربیت 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
منم اصلا تحمل ندارم اعصابم خورد میشه این بچه ای که میگم یه بار مامانش مثه سگ کتکش زد باورت نمیشه دو ...

منم یه پسر عمویه همچینی دارم انقد کتک خورده پخته شده کتک براش سرگرمیه انگار