2777
2789

سلام 

چون دفعه پیشم که نتونستم برم سرد شد و تا یه هفته مثل قبل حرف نمی‌زد😐

واقعا ایندفعه میخواستم برم ولی شرایطش رو ندارم چون خواهرم خونه تنهاست و باید خونه پیشش بمونم.

نمیتونم ببرمش هم.

چی بهش بگم دوستان؟

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینو بگو ... به نظرم اگه دوست واقعی باشید نباید قهر کنه سر اینچیزا

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

دوستی که بخاد بهش نه بگی و خودشو میگیره همون بهتر که نباشه ..

دوست من ۲ سال پیش گفته بود بریم بیرون .. اون روز با مامانم دعوام شد نشد برم بهش گفتم نمیام بلاکم کرد و دوستی چند ساله مون خاک شد

بگو نمیام 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دیگه دختر به این سنی هیچ ایرادی نداره دو ساعت تنها بمونه ها!شما فکر کنم خودت دنبال بهونه ای که از بی ...

می‌ترسه یکم 🤏🏻 خواستم برم ولی واقعا شرایطش نیست

الله می داند که چقدر صبر کردی پس زیبا برایت جبران خواهد کرد...❣️

پدرم اجازه نمیده مهمون داریم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی