2777
2789

این همه جشن و مناسبت میگیرید بعد به نوروز باستانیییی که میرسه همه میگن بو عید نمیاد وای حسش نیس وای فلان تنها چیزی که از فرهنگ ایرانی مونده همین عید و چهارشنبه سوری و یلداس که یه عده از خداشونه همینم به فراموشی سپرده بشه دقیقا مثل بقیه رسومات

ما مسئولیم که که این آیینا رو به نسلای دیگه منتقل کنیم وگرنه تا چند سال دیگه هیچی از این رسومات نمیمونه😑

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

ما ک میدونیم ریشه مون چیه کیه ...... 

هر کس عید سعید باستان ایرانی ها رو عید ندونه ... 

مطمئن باش ایرانی نیست 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

میدونی چرا ی سریا‌میگن بوی عید نمیاد 

چون از بس گرونی شده مردم دیگه توان اینو ندارن لباس نو بخرن  شادی کنن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه این رسومات بده 

فقط بو و حال کریسمس و..  هست 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
میدونی چرا ی سریا‌میگن بوی عید نمیاد چون از بس گرونی شده مردم دیگه توان اینو ندارن لباس نو بخرن شاد ...

گرونی هس واقعا من خودم پامو از خونه میذارم بیرون کلی خرج میشه 

ولی یه سریا تا کریسمس و ولنتاینو جشن میگیرن به عید که میرسه بوش نمیاد و حسش نیس 

دم ولنتاین تو همین سایت صد تا تاپیک وای چی بخرم بود حالا همه میگن بوی عید نمیاد😑😂

ما ک میدونیم ریشه مون چیه کیه ...... هر کس عید سعید باستان ایرانی ها رو عید ندونه ... مطمئن باش ایرا ...

دقیقا 

اصلا خیلی رو مخمن بابا این گذشته اجداد قبل من بوده چطوری انقد راحت رد میشن از کنارش نمیفهمم 

گرونی هس واقعا من خودم پامو از خونه میذارم بیرون کلی خرج میشه ولی یه سریا تا کریسمس و ولنتاینو جشن م ...

اه بابا 

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️