2777
2789
عنوان

خونه تکونی ی کردین خانوما⁉️

129 بازدید | 11 پست

من الان یه هفته هست درگیرم

سه تا هم بچه کوچیک دارم(دوتاش دوقلو دوسال)

دست تنهام پدرم در اومده...😭😭😭😭😖😫

تازه خونمون ساس هم زده سم پاشی هم همش میکنم 

کل متکا و رخت خواب ها رو باز کردم روهاشون رو شستم پشم ها رو وا دادم دوباره درست کردم 

هنوز کلی کار دیگه دارم 

از یه ور هم روزه بدون سحری میگیرم

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم چقدر سخت🥲

ما آشپزخونه‌مون مونده

مامان منم دست تنها کل خونه رو تمیز می‌کنه، من کمکش نمی‌کنم🙈

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

منم دوقلو یه سال و نیم دارم از خونه تکونی هم خوشم نمیاد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تو به خودت ستم میکنی بد جور لا اقل سحری بخور . بعدم خونه های تث دید رو تمیزه کن رختخواب و... بزار وا ...

شبا از خستگی پس میومفتم دیگه نمیتونم سحری پاشم.

منم دوقلو یه سال و نیم دارم از خونه تکونی هم خوشم نمیاد

منم خوشم نمیاد اما خب نیازه نمیشه نکنی 

صبح اومدن فرشامون رو بردن 

الان میخوام پرده ها و موکت های زیر فرشها رو بشورم

دور از جون میخوای خودتو نابود کنی مگه کمتر کار کن بقیشو بذار بعد رمضون

نمیشن الان شوهرم صبح تا شب نیست راحتم 

بعد عید شوهرم خونست بعد هی ناهار میخواد صبحانه میخواد وقتم میگذره الان چون نیست راحتم شبا دیز میاد منم به کارتم میرسم 

وای عزیزم چقدر سخت🥲ما آشپزخونه‌مون موندهمامان منم دست تنها کل خونه رو تمیز می‌کنه، من کمکش نمی‌کنم� ...

منک آشپز خونه .اتاق.و شیتشو پرده و موکت ها مونده

منک آشپز خونه .اتاق.و شیتشو پرده و موکت ها مونده

شیشه رو بده شوهرت

اگر می‌تونی کمکی بگیر یه روز به نظرم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

منم خوشم نمیاد اما خب نیازه نمیشه نکنی صبح اومدن فرشامون رو بردن الان میخوام پرده ها و موکت های زیر ...

انجام بده ولی مثلا پنبه های رختخوابهارو در آوردی یا اینجور کارارو بعدا هم میتونی انجام بدی بنظرم خیلی داری بخودت فشار میاری با سه تا بچه و روزه بدون سحری و..

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..