2777
2789
عنوان

عاشق شدن بدون دیدن مگه میشه

178 بازدید | 21 پست

سلام خانوما 

حقیقتش من چندماهی هست که ینفر از راه های مختلف بهم پیام میده که من عاشقت شدم 

ریز جزییات زندگی منو دراورده

حتی برنامه کلاسام تو دانشگاه 

تاریخ تولدم 

کتاب موردعلاقم

همه چی

ولی میگه از نزدیک ندیدمت فقط توی این یه که پیج اینستات رو داشتم این حس رو پیدا کردم

حقیقتا من اعتقادی ندارم به همچین حسی 

ولی اصلا حس نمیکنم دروغ بگه 

نمیدونم باهاش چیکار کنم 

بلاک کردم بی فایده بود 

ریمو انفالو بازم یجوری پیام میده 

و اینکه حتی یه بار برام هدیه فرستاده بود خوابگاه 😶

و من اصلا دیگه نمیدونم چیکار کنم

دلمم میسوزه براش چون بنظرم ادم بدی نیس ولی نمیخوام وارد رابطه بشم یا حتی برم ببینمش

بنظرتون چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همسرمو تو یه بازی انلاین دیدم

همینجوری از اول بدون اینکه ببینه میگفت عاشق ح زدنت شدم

میگفتم خب شاید زشت باشم من اصن.گفت عشق بهت یجور پاکه عین عشقی ک ادما ب مادرشون دارن .قیافه ی مادرا هرچی باشه بچه ها عاشقشونن منم عاشقتم همونقد

خلاصه ک عشق و عاشقی و شیرینی من دیدم از این ادم فقط

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

نه باور ندارم هر چند خیلیا رو دیدم تو تلگرام با پروفایل گل و گندم با هم آشنا شدن ازدواج کردن😐😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

برو تو رابطهسوال داشتی حتما بپرس

میترسم از اینکه واقعا انقدری که ادعا میکنه دوستم داشته باشه

اگه باهاش وارد رابطه بشم و بعد ببینم نمیخوامش خیلی خیلی ضربه بدتری میخوره طرف

دلیلش چیه رخ نمینماید حاجیمون؟ برای وی قایم کرده خودشو و با اینکارا سعی میکنه دل نرم کنه؟ دل هم که از سنگ نیست خب نرم میشه متاسفانه

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

من همسرمو تو یه بازی انلاین دیدمهمینجوری از اول بدون اینکه ببینه میگفت عاشق ح زدنت شدممیگفتم خب شاید ...

جدیی

چه خوب

همینطور خوشبخت باشی عزیزمم

البته این خب عکس و استوری اینا منو دیده ولی از نزدیک میگه ندیدمت

به احتمال زیاد دیدت دروغ میگه حالا نیتش از این دروغ خدا می‌دونه چیه ؟

خودمم احتمال میدم دیده باشه 

چون این هم خوابگاه منو میدونه هم دانشگاه

و توی یه شهر کوچیک خیلی راحت میتونسته منو دیده باشه