2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه بیاین

92 بازدید | 11 پست

سلام من رفتم پیش دکتر قرص ویتامین بهم فولیک اسید ۱ روزی یک دونه با ویتامین دی ۱۰۰۰ دوزی یکی بعد غذا

این ویتامین دی رو من قبلا هر یک ماه یه دونه میخوردم الان گفته هر روز زیاد نیست؟

دکتر به شما چه ویتامین هایی داده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی که ماهانه میخوردی ۵۰ هزار بوده و تو بارداری ممنوعه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خاویار برای بارداری بسیار مفیده. من خودم برای هر سه تا فرزندام خاویار میخوردم. خیلی میتونه تاثیرگذار باشه. اگر خاویار اصل هم میخواین بخرید از خاویار 5 ستاره  ایران که معتبر هست بخرید.

انواع خاویارهای اصل و با کیفیت دارن که لینکش رو براتون میزارم استفاده کنید.

caviar5star.com/shop/

شماره تماسشون:

09104017753

02177028941

برای یک بار هم شده حتما امتحان کنید. هم طعمش لذیذه و هم بسیار مفیده. 

خاویار ایران راه پیشگیری و درمان برای بیشتر بیماری ها.

من و بچه هام شما همه  من مادری هستم با 3 فرزند که عاشق فرزندانم هستم و با جان و دل آنها را دوستشان دارم.