2777
2789

عزیزم خودت با خدا حرف بزن چرا فکز‌میکنی یه دعا نویس میتونه کاری کنه؟ کی قدرت‌داره کاری‌جز خواسته خدا انجام بده‌ ؟ اون دعا نویس چه برتری نسبت به شما داره ؟ اگه‌اونی‌که ما میخوایم نمیشه دلیلش این نیست که بریم دعا بگیریم خدا بخواد میشه نخواد نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟ چی شد ؟ برای چه کاری استفاده کردی ؟

برای چندتا کار و خوب پیش رفت ولی کاش استفاده نکرده بودم😔

کاش به جای وصل شدن به  شرک و کفر بخدا متصل میشدم

مگر امام علی و امام حسین با اون همه مقام که حتی تمام گنجها را میدیدن نمیتوانستن کاری انجام بدن که همه مطیع و مخلصشون بشن 

وقتی حتی خود خدا به امام حسین الهام کرد که میخاهی سپاهی از جن و انس به یاریت بفرستم 

مطمنا اگر ضعیف وانفسهایی مثل ما بودن قبول میکردن دنبال تقوا باش تا همه چیز حل بشه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

چند روز پيشا رفته بودم عطاري، داخل مغازه آقاي فروشنده بود بعد ديدم اون گوشه يه اقايي داره با گوشي صحبت ميكنه، حرفش كه تموم شد رو كرد به من و همه چي در مورد من گفت، گفت دلت پاكه اينجوريه اونجوريه و ...دوباره گوشيش زنگ خورد رفت صحبت كنه به فروشنذه گفتم اين آقا كيه گفت آدم خوبيه دعا نويسه، مردم ازش راضين ولي چهرش خيلي خشن بود اومد جلو بهم دوباره يه چيزايي گفت در مورد زندگيم و اينا ، منم تشكر كردم اومدم بيرون🤣🤣🤣🤣ترسيدم