2777
2789

جارو شارژی ایستاده اگه دارین هم بگین لطفا🙃🙃

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم برا مامانم میخوام اینو به نظرتون جارو شارژی واجبه ؟ از جارو برقی بهتره به نظرتون؟

ما جاروی بوش داریم ده سالی هست آبیه خ سنگینه من برای همین ایستاده میخوام اگه مامانم بخره 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

اخه فکر نکنم مثل جارو برقی مکش داشته باشن .

دوست مامانمم داره میگه خوب نیست ولی من میگم شاید اون مارکش بده تو برنامه های خارجی دیدم انقد راحته تا یه چیزی ریخت زود جارو میکنی

منم همینه نظرم ولی میگن خیلی فیک هست از کجا باید بفهمیم اصله یا فیک؟ تجربه ایی دارید

سعی کن ی ادم اشنا پیدا کنی از اون بخری  بعد مثلا از روی ظاهرش مشخصه اصلش درز اینا نداره بعد اینکه همه ی جاروبرقی هاشون سیم جمع کن خودکار دارن ینی سیمو میکشی خودش جمع میشه دکمه اینا برای سیم نداره بعد من یجا راجبش خونده بودم نوشته بود ک همشون بجز یکی از مدلاش کیسه های ی بار مصرفه دائمی نیست 

از این نظر اره ولی مثل جارو برقی مکش نداره

ما جارو شارژی دستی داشتیم بعد یمدت خ ضعیف شد داییم گفت نمیخواین من اینو ببرم گفتیم نه ببر رفتیم خونشون نمیدونم موتورشو عوض کرد یا چی کار کرد به مامانم گفتم کاش نمیدادیم😂