2777
2789

شوهر هولم با یه زن ارتباط داره کثافت زنه دوبار ازدواج کرده شوهر سومش هم دو ماه هست که فوت کرده از موقع مریضی شوهر وقتی که بستری بود تو بیمارستان این آشغالا با هم ارتباط داشتن زنه قبلاً با شوهر احمقم نامزد بوده و خانواده ها مانع وصلت شدن از او موقع شوهرم چشمش دنبالش بوده تو مریضی شوهرش مچ دوتاشون رو گرفتم زدن زیرش بعد شوهره که مرد دیگه شوهرم همش می‌رفت محل کار زنه می‌بردش اینور اونور پسرش ده سالش هست شوهرم می‌بردش کلاس زبان پارک و همه جا تا ناراحت باباش نباشه رفتم زنها تهدید کردم گریه کرد که آبرومو نبر پیش پدر شوهرم و ای حرفا دیشب همسایمون گفت شوهرت یه پسره رو میاره کلاس زبان ده دوازده ساله رفتم در آموزشگاه پسر همون زن خونه خراب کن بود بش گفتم می‌دونی مامانت افتاده با بابا بچه من میخواد زندگیمو خراب کنه ؟  

اشتباه کردی می‌رفتی جلوی پدرشوهرش یا پدر مادرش می‌گرفتی آخه بچه ده ساله عقل ندارین خداروشکر 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اون بچه رو قاطی نمیکردی. اونم گناهی نداره مثل بچه های خودت . می‌رفتی سراغ خود زنه.. اون زن حتی بیخیال شوهرتم بشه اون شوهر دیگه شوهر بشو نیست..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
الان میگن ب بچه چ مربوطع ولی همه کاربکن برا نابودیشون حدا قوت

راست میگن دیگه این چه کاری بود با بچه کرد دنیاشو نابود کرد

ابرو نمیذاشت واسه زنه به هر صورتی اما بچرو قاطی نمیکرد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تو دیگه چه ادمی هستی که یه پسر ده ساله رو درگیر کردی 

حاضرید هر کار غیر انسانی انجام بدید ولی جدا نشید از همچین ادمایی متاسفم

رفتی صاف زل زدی تو چشمای کسی که باباش تازه فوت شده از جایی خبر نداره گفتی مامانت با شوهرمه؟به پدر شوهر زنه میگفتی

فکر میکنی اونا از روح یه پسر نزدیک بلوغ بهترن

کار خیییییلی اشتباهی کردی

به اون طفل معصوم چه ربطی داره 

میرفتی پیش خانواده خودش یا همون مدر شوعرش

بزرگترین اسیب و به اون طفلک زدی

آبروطو تو محل میبردی بهتر بود تا این کارت که خاهر من 

بچه ۱۰ ساله چی میفهمه اخه