شوهر هولم با یه زن ارتباط داره کثافت زنه دوبار ازدواج کرده شوهر سومش هم دو ماه هست که فوت کرده از موقع مریضی شوهر وقتی که بستری بود تو بیمارستان این آشغالا با هم ارتباط داشتن زنه قبلاً با شوهر احمقم نامزد بوده و خانواده ها مانع وصلت شدن از او موقع شوهرم چشمش دنبالش بوده تو مریضی شوهرش مچ دوتاشون رو گرفتم زدن زیرش بعد شوهره که مرد دیگه شوهرم همش میرفت محل کار زنه میبردش اینور اونور پسرش ده سالش هست شوهرم میبردش کلاس زبان پارک و همه جا تا ناراحت باباش نباشه رفتم زنها تهدید کردم گریه کرد که آبرومو نبر پیش پدر شوهرم و ای حرفا دیشب همسایمون گفت شوهرت یه پسره رو میاره کلاس زبان ده دوازده ساله رفتم در آموزشگاه پسر همون زن خونه خراب کن بود بش گفتم میدونی مامانت افتاده با بابا بچه من میخواد زندگیمو خراب کنه ؟
کاش اون بچه رو قاطی نمیکردی. اونم گناهی نداره مثل بچه های خودت . میرفتی سراغ خود زنه.. اون زن حتی بیخیال شوهرتم بشه اون شوهر دیگه شوهر بشو نیست..
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
الان میگن ب بچه چ مربوطع ولی همه کاربکن برا نابودیشون حدا قوت
راست میگن دیگه این چه کاری بود با بچه کرد دنیاشو نابود کرد
ابرو نمیذاشت واسه زنه به هر صورتی اما بچرو قاطی نمیکرد
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝