2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من قبلا یکیو دوست داشتم ولی خب نشد

اون عاشق یکی دیگه شد منم فراموشش کردم

هر چند اونقدرا هم دوسش نداشتم

ولی این یکی طوریه که واقعا عوض شدم بخاطرش (منظورم رفتارا و عادت های زشتمه)

ولی سری قبل اصلا اهمیت نمی‌دادم 

حتی از فرصت ها زیاد استفاده نمی‌کردم بیینمش 

حالا این یکی خدا خدا میکنم زود ببینمش 

هر دو هم فامیل 

سلام استارتر میشه لطف کنی برا تاپیک علائم پیسی  برام گزارش بزنی.برات صلوات میفرستم🌸

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

هورااااااااااااااااا

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

والا منم کراش دارم پیجشم دارم آشنا ی خیلی دورم هستیم ولی اینقدری خجالتی ام که ترجیح میدم هیچ کاری نک ...

منم فالوش ندارم😞

منم خجالتی ام

البته با طرف هم صمیمی نیستم که بخوام فالو کنم بعدا ضایع میشه پیش بقیه که ببین فالوش دارم یا خود طرف می‌فهمه حسمو