2777
2789
عنوان

نزدیکترین ذوقتون چیه🥹

178 بازدید | 15 پست

خودم اینکه زود هفته بعد بشه

برم موهامو رنگ کنم و چتری

لباس نوهامو بپوشم

قبل سال تحویل با نامزدم بریم دور دور

بعدشم مهمونی و سفر و تولد نامزدم تو عید😍😍

البته اگه مدیر از هفته بعد بزاره زودتر نرم مدرسه ک خوشحال ترینم😂💃🏻 

شما هم از نزدیکترین ذوقتون بگینننن کیف کنیم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

همین فردا جشن مدرسه دعوتم ان شاالله
ذوق زده ام

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بههههه چه باحال 

ذوقم این بود که امسال سال تحویل تنها نیستم و کسی که دوستش دارم کنارمه 

که نشد ....

خیلی ذوقا کنارش تصور کرده بودم ....

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

جزوه کنکور دکتری سفارش دادم برسه دستم قبل عید

هفته دیگه وقت ناخن دارم

پریودم تموم شه رنگ جدید بذارم

خانواده همسرم عیدی میارن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

😍😍😁😁💕💕🙈🙈💃💃💃💃💑💑💏💏🙊🙊🙊🙈🙈🙈😅😅😅💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😁😁😁😁😁😁😁😁🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

منم میخام عوض کنم چه مدارکی لازمه؟چند ماه طول میکشه ؟

بالای ۱۸ باشی راحته ...نمیدونم والا باید برم بپرسم ببینم چ مراحلی داره ولی حتما کارت ملی و شناسنامه همراهت باشه .

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

بالای ۱۸ باشی راحته ...نمیدونم والا باید برم بپرسم ببینم چ مراحلی داره ولی حتما کارت ملی و شناسنامه ...

میشه اخر تاپیکم کامنت بزاری پرسیدی منم ازت بپرسم؟

میشه بپرسی که از ثنا میشه به ماهی تغییر داد؟

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii