2777
2789

بحث نوع غذا و میوه و تنقلات به کنار 

من در مورد اخلاقیات میخوام حرف بزنم

موقع ورود مهمان میزبان باید بیاد جلوی در و با روی گشاده استقبال کنه و تو اتاق و آشپزخونه و درحال تلفن حرف زدن نباشه که خیلی خیلی زشته...

اگر چیزی برای پذیرایی داره بدون سوال بیاره و طبق فرهنگ ایران به فقط یک بار تعارف زدن بسنده نکنه

جلوی مهمون از گرونی ها و قیمت مواد غذایی حرف نزنه

اگر چیزی رو نمیخواد بیاره برای پذیرایی از جلو چشم و دم دست برداره(خیلی زشته تنقلات روی میز باشه و نیاری)

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

قبلا در مورد همکاری در پذیرایی با اعضای خانواده تقسیم کار کنید و جلوی مهمون بحث نکنید و عی تذکر ندین به هم که پاشو کار کن که مهمون معذب شه و بیچاره پاشه کمک کنه

مهمون رو به کار نگیرید که بخاطر به بشقاب غذا ده برابر کار کنه

آقایون موقع اومدن مهمون باید باید کمک کنن و نذارن مهمونا بیان کمک خانوم خونه و اگر هم نمیخوان کمک کنن با تیکه کنایه و ریاکارانه هی به همسرشون نگن کمک لازم داری عزیزم؟ که مهمون عذاب وجدان بگیره پاشه کمک کنه

اختلافات خانوادگی تون رو تو مهمونی بذارید کنار و جلو مهمون هی چشم غره نرید به هم . مهمان معذب میشه

لوس بازی و رمانتیک بازی هاتون هم جلو مهمون انجام ندین و نمایش عاشقانه بازی نکنید که ای وای عزیزم کجا رفتی تو آشپزخونه ای دلم برات تنگ میشه!

از رژیم گرفتن و مضرات تنقلاتی که آوردید برای مهمون نگید که احساس کنه نباید بخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگر فکر می‌کنید مهمون ممکنه چیزی لازم داشته باشه از قبل آماده بذارید که جلوی مهمون با کلافگی هی دنبالش نگردید

مثل چادر نماز و جانماز یا لباسی چیزی..

اگر مهمون بچه دار دارین

حالا دمپایی کوچیک بذارید تو سرویس بهداشتی

حتما

به بچه هاتون بگین اگر اسباب بازی خاصی رو نمیخوان به بچه مهمون بدن و سرش دعوا میشه حتما قبلش از دم دست بردارن

اگر مهمان شرایط جسمی خاصی داره حتما هواش رو داشته باشید

اگر کمر درد داره یا اهل افت فشاره که حتما نیاز داره کمی دراز بکشه

خودتون پیشنهاد بدین و ببرین اتاق که یه کم استراحت کنه

اگر از مهمون دیگه ای مفصل تر پذیرایی کردین جلوی مهمون الان تون با آب و تاب تعریف نکنید.. این یعنی که فلانی برای من با ارزش تر بوده

آفرین واقعا این فرهنگ مهمون نوازی ما ایرانی ها رو نشون میده،اونی که به مهمون محل نمیده و پذیرایی نمیکنه ابدا اخلاقش به ایرانی اصیل شبیه نیست

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎