2777
2789
عنوان

تو کدوم کشورها خیانت بیشتره❓

239 بازدید | 45 پست

📸 آمار کشورها در  خیانت نسبت به شریک زندگی😳😳

▫️بر اساس گزارش سازمان بررسی جمعیت جهان(World Population Review) بعد از کشور تایلند، کشورهای غربی دارای بالاترین نرخ خیانت نسبت به شریک زندگی هستند.

🔹طبق این گزارش، کشورهای دانمارک ،آلمان ، ایتالیا، فرانسه ،نروژ ،بلژیک، اسپانیا، انگلیس و کانادا جزو ۱۰ کشور با بیشترین نرخ خیانت در جهان می باشند.

▫️همچنین طبق این رتبه‌بندی، آمریکا چهاردهمین کشور خیانتکار در جهان می‌باشد./ دیده بان غرب

✍️ این گزارش یادآور شده است که نگرش به خیانت در آمار آن اثرگذار است مثلا نیمی از مردم فرانسه و فنلاند خیانت را اشتباه می دانند اما بخشی از مردم جهان هم هستند که خیانت را نوعی سرگرمی تلقی می کنند و حتی برخی آنرا نوعی قدردانی از همسر می دانند(!) اما همین گزارش اضافه می کند که کشف این قبیل رابطه ها که غالبا دو سال طول می کشند در دو سوم موارد منجر به پایان زندگی مشترک می شود!

🔹در خاورمیانه و از بین کشورهای اسلامی، ترکیه به دلیل داشتن آماری فراتر از بقیه، توانسته است وارد این رده بندی تلخ شود و البته در رده های پایین آن قرار دارد.

پست بعد عکس می ذارم

از لطف و صبوری شما پیشاپیش متشکرم ❤

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۰

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ایران و اغلب کشورای سنتی نمیشه آمار گرفت چون خیلی ها میسازن و میسوزن و طلاق نمیگیرن و عملا جزو آمار ...

طلاق را که نگفته خیانتو گفته

آمار ایران خیلی پایین تر از اروپاست

ایران قطعا باید تاپ ده باشه، اما خیلی ها جز آمار نیستن

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اینجا هم هست اما آمارش خیلی پایین تر از غربه

در این اوخر متاسفانه رشدش داره زیاد می شه

آمار همه چی دست اون وریاست یه همچین مسئله ای آمارش نیست؟ البته بعیدم نیست آمار بره بالا روز به روز ، چون اینجا هم ولنگاری و بی بند و باری رو به افزایش متاسفانه مثل کشور های دیگه 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

اینجا هم هست اما آمارش خیلی پایین تر از غربهدر این اوخر متاسفانه رشدش داره زیاد می شه

قطعا نه 

چون اینجا خیلی ها نمیگن و به قول اون کاربر میسوزن و میسازن 

خیلی از اوناییم که میگن نمیتونن ثابت کنن 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اینجا هم اگه آمار درستی گرفته بشه،وارد این رتبه بندی خواهد شد!همش نیایم کشورای غربی رو نکوبیم!😄

به عنوان دختر کوروش کشورمون نکوبون عزیزم مثل غرب زده ها حرف نزن 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨