2777
2789

بزرگ و دردناک شدن سینه ها

دردهای پریودی گاهی

درد دور ناف 

اینها که به نظر من عوارض پروژسترون هستند 

اما چیزی که خودم حس کردم با این وضعیت تستم مثبت نمیشه

انقباضات شدید در ناحیه لگن شکم و پاها بود 

روز چندم انتقال هستید؟ دوستم روز ۱۵ انتقال بی بی چکش منفی بود  درد پریود وحشتناک داشت می‌گفت الانه که خون ریزی کنم ولی بتاش مثب شد عزیزم به علائم نیست 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا زیر یک دهم شده عزیزم

ای بابا متاسفم انشالله انتقال بعد مثبت میشی

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

میترسم انتقال بدمسه تا دیگه هم بیشتر جنین ندارم.

از روش های کمکی مثل سرم آی وی آی جی یا چسب جنین یا  پی آر پی ،خراش رحم ،هچینگ جنین و سرم اینترالپید  استفاده نکردید تا الان ؟ هیستر تشخیصی چی اونم انجام ندادید ؟ آزمایش ایمنی انعقادیتون نرمال بوده؟ 

از روش های کمکی مثل سرم آی وی آی جی یا چسب جنین یا پی آر پی ،خراش رحم ،هچینگ جنین و سرم اینترالپید ...

راستش دکتر من و فرستاد سونو هیسترو بعد گفت رحمت عالیه هیچی نیاز نداری 

خراش هم ازش پرسیدم گفت نیاز نیست. 

گفت رحمت خوبه بار اول خراش نمیدم.‌

از روش های کمکی مثل سرم آی وی آی جی یا چسب جنین یا پی آر پی ،خراش رحم ،هچینگ جنین و سرم اینترالپید ...

چون تو پانکچر نسبت به دکتر قبلیم خیلی بهتر عمل کرد فکر کنم زیادی به حرفش اعتماد کردم. 

میگفت ضخامت رحمت و کیفیت جنین هات عالین 

دکترم و عوض کنم یعنی؟

اگه با سواد و با تجربس ک ن 

ولی معمولا تا سه تا انتقال منفی رو جدی نمیگیرن 

همش میگن همه چی خوبه و نیاز نیس 

ولی وقتی میگی چندبار منفی شدی ،میرن سراغ چسب جنین و خراش و پیگیری های دیگه 

چون تو پانکچر نسبت به دکتر قبلیم خیلی بهتر عمل کرد فکر کنم زیادی به حرفش اعتماد کردم. میگفت ضخامت رح ...

این روش های کمکی درصد مثبت شدنو یکم افزایش میدن انجام دادنشون بهتره حداقل استرس کمتری داری عزیزم این بار یکیشو امتحان کن