2777
2789
عنوان

شوهر کی زبون اش عین نیش مار تلخه

164 بازدید | 16 پست

از اولشم اخلاقش همین بود.....

خیلی سبک سنگین کردم که طلاق بگیرم ولی دیدم خوبی هایی هم داره که نمیشه نادیده گرفت...‌

الآنم باردارم سه ماهه؛اصلا حوصله ندارم بهم میگه برو کنار گریه ام میگیره....همش میگم خدا کار درستی کردم ازش بچه میارم😓

تازه امروز مثلا تولدم بود باورتون نمیشه بگم سر یه چای کیسه ای بحث کردم باهاش😭

میگه تعمیر کار پکیج میاد چرا چایی رو دم نمیکنی ؛چای کیسه ای میدی بهش...تو نمی‌فهمی به مهمون چای کیسه ای نمی‌دن...

دلم خیلی پره اینقد گریه کردم🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه دار شدی

منم شوهرم مشکل اخلاقی داره اما خوبیم زیاد داره

تنها کاری که میکنم اینه که سفت و سخت جلوگیری میکنم..بنظرم تجدید نظر کن تو بارداری

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
من دیشب مهمونم اومد چایی نداشتم پول ام نبود بخرم چای کیسه ای زدم بعد از زن باردار چه توقعی هس تولدتم ...

به نظر منم این کار بدی نیست.....خیلی خاله زنکه به همه چی میرسه

چرا بچه دار شدیمنم شوهرم مشکل اخلاقی داره اما خوبیم زیاد دارهتنها کاری که میکنم اینه که سفت و سخت جل ...

عزیزم دقیقا توی شرایط منی چند ساله ازدواج کردی؟راستش اینم اخلاق های خوب زیادی داره فقط خاله زنک و زبونش تلخه.....دیگه توی زندگی به جایی می‌رسی که باید تکلیف تو روشن کنی ما چندبار پای طلاق رفتیم ولی هیچکدوم مون عرضه طلاق گرفتن نداشتیم....بازم برگشتیم دیدم تا آخر عمر مون همینیم