2777
2789
عنوان

مذهبیا و علما بیان لطفا

309 بازدید | 30 پست

سلام‌.وقتتون بخیر.

ببخشید این حقیقت هست یا ن اینکه میگن قسمت؟

ایا تو ازدواج قسمت وجودداره؟یعنی اگر کسی قسمتمون نباشه باهاش ازدواج نمیکنیم بهیچ وجه؟

اگر قسمت وجود‌داره پس اینایی که شرایط ازدواجتو تغییر میدن مثل خانواده پس چی؟مثلا خانواده هی نمیزارن تو با کسی ازدواج کنی اخر سنت میره بالا این قسمتت بوده یعنی؟

همون جور که قسمت هست خدا عقل و قدرت اختیار و انتخابم داده به انسان 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

قسمت میاد ولی یه وقت تو مخالفت میکنی با یه چیز الکی و ردش میکنی یا خانواده الکی سخت میگیرن و جدی نمیگیرن .

ولی خب من اعتقاد دارم 

باید همه چیز عقلی  و با دید باز باشه نه ظاهریو احساسی

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته قسمت و سرنوشت هست و همینطورم میتونی عوضش کنی و ردش کنی بره 

همچی بواسطه خودت و انتخابات و شرایطت مهیا میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
همون جور که قسمت هست خدا عقل و قدرت اختیار و انتخابم داده به انسان

مثلا من خانوادم یه پسریو امدخواستگاری بازور و گریه کاری کردن ک برامن جور نشه اونوقت الان میگن این قسمتت بوده آیااین درسته؟یعنی من اون فرد قسمتم نبوده؟

عقل خب من چکارکنم سنم کم‌بود نتونستم توروشون وایستم😔

قسمت میاد ولی یه وقت تو مخالفت میکنی با یه چیز الکی و ردش میکنی یا خانواده الکی سخت میگیرن و جدی نمی ...

خب یعنی امکانش هست من کاری کنم قسمتم هدر بره؟یعنی اون شرایط واسم ازبین بره یاادما با دشمنی هاشون یا خانواده با محافظه کاریاشون؟

قسمت وانتخاب همیشه باهم هستن یعنی خدا اونو سر راهت قرار میده برا اساس حکمت خودش بعد شما یا انتخاب میکنی یانه.این وسط شما با اعمال خوب وتوکل اعتماد از خدا قسمت خوب طلب میکنی بعد وقتی سر راهت قرار گرفت دیگه به خودت مربوطه که عقلت برسه انتخابش کنی یا مثلا کفران نعمت کنی بری سراغ بده .یا مثلا با اون قسمت، خوب بد رفتاری کنی

من خودم تلاش میکنم درس میخونم دانشگاه قبول میشم سر کار میرم پس قسمتم رو با تلاش خودم رقم زدم قسمت رو خود آدما رقم میزنن خدا میگه از تو حرکت از من برکت صرفا مادی نیست این برکت تو تلاش بکن و  از خدا بخواه کمکت کنه اون وقت سرنوشتت رقم میخوره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مثلا من خانوادم یه پسریو امدخواستگاری بازور و گریه کاری کردن ک برامن جور نشه اونوقت الان میگن این قس ...

نه گاهی نا اگاهی نسبت به انتخاب درسته گاهی باید اینجور خانواده رو روشن کن چطور کسی رو که حرفشو قبول دارن واسطه قرار بدن در کنار عقل و انتخاب خدا مشورتم قرار داده 

من خودم تلاش میکنم درس میخونم دانشگاه قبول میشم سر کار میرم پس قسمتم رو با تلاش خودم رقم زدم قسمت رو ...

بله دقیقا منم همینو قبول دارم منتهی یه عده میگن قسمت...اخه خیلی برام جالبه قسمت چی اخه خودم با چشام دیدم چندین نفرو خانواده رد کردن و گزاشتن پای تقدیرم و قسمتم

بله دقیقا منم همینو قبول دارم منتهی یه عده میگن قسمت...اخه خیلی برام جالبه قسمت چی اخه خودم با چشام ...

اولا تودت الان یه تحقیق بکن راجع به اون آدمایی که رد شدن ببین چه چیزی باعث شده که خانواده ردشون کنن اگر دلیل منطقی بود پس بدون دارن مسیر درست رو میرن اگرم نه باید آگاهشون کرد که درست انتخاب کنن اینجا قسمت نیست تعیین سرنوشته که با یه دلیل غلط یا قضاوت نادرست و یا بالعکس میشه تعیینش کرد