2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب گریه کرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد سر یه دعوای ساده گریه میکنه؟؟بخاطر سه ۴روز نرفتن زنش؟؟میذاشت حداقل یک هفته میگذشتبعدم انقدر ساده ...

اتفاقا چون گریه کرده مشخصه الکی نیس

چون مرد الکی گریه نمیکنه

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بگو عید میام بعدشم عقدی چرا باید همسایه یجوری نگاه کنه!!!

کلا همسایه هاشون فضولا 

دوتا از همسایه هاشون فامیل ما هستن یبار نرفته بودم تو مهمونیاشون مامانم مریض بود بعد اومدن گفتن همه میگن دخترت با شوهرش دعوا داشته 

با این اوصاف شوهرت حساس

اذیتت میکنن چیزی نگو بهش 

نگو مامانت یا بابات اینو گفتن

اون همینجوری هم داره خجالت میکشه

یه مشاوری میگفت آقایون خودشون میبینن که رفتارخانواده شون باشما چطور

اگر جواب شون ندی ،اگر گله نکنی  پیش همسرت 

بزرگی شخصیتت به همسرت ثابت میشه 

با این اوصاف شوهرت حساساذیتت میکنن چیزی نگو بهش نگو مامانت یا بابات اینو گفتناون همینجوری هم داره خج ...

خوب خودشم روحیش داغون میشه وقتی اون حرفارو میشنوه ، خودش مهم نیست ؟ بهترین کار اینه که هیچوقت باهاشون تنها نمونه همیشه به چسبه به شوهرش

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

مرد سر یه دعوای ساده گریه میکنه؟؟بخاطر سه ۴روز نرفتن زنش؟؟میذاشت حداقل یک هفته میگذشتبعدم انقدر ساده ...

یه ماهه نرفتم 

دعوای ساده نبود کلا مامانش خیلی بی احترامی کرد 

خوب خودشم روحیش داغون میشه وقتی اون حرفارو میشنوه ، خودش مهم نیست ؟ بهترین کار اینه که هیچوقت باهاشو ...

اونا خیلی با سیاست بودن مثلا جلو شوهر یه جور رفتار تا شوهر میرفت بیرون حتییی دستشویی بر میداشتن یه چیزی میگفتن من حرص بخورم 

ب شوهرم میگفتم میگفت حساس نشو 

ولی یدفعه امپرشون جلو شوهرم زد بالا

با این اوصاف شوهرت حساساذیتت میکنن چیزی نگو بهش نگو مامانت یا بابات اینو گفتناون همینجوری هم داره خج ...

والا من این روش رو در پیش گرفتم فکر می کردم شوهرم فکر می کنه من چه خانوم و بزرگوارم برعکس دیدم بدتر کلی هم حرف درآوردن برام و مادرش از هر حرکتم ایراد می گیره اینم هرروز میاد که مامانم ناراحت شد مامانم دلش گرفت مامانم بهش بی احترامی شد! این شد که مجبور شدم بگم که یه کم هم رفتار مادر عزیزت رو ببین چه بلاهایی سر من میاره چون هیچی نمیگم دیگه جوگیر نشید که

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!