2777
2789

😂من سوم دبیرستان بودم ،یه موبایل فروشی جدید و شیک باز شده بود تو شهرمون،یه بار رفتم ازش قاب بگیرم که اقا یه دل نه صد دل عاشق این پسره شدم 😟حالا کارم همش شده بود قاب گرفتن ،هر هفته حداقل یه دونه قابو میخریدم😑همه کلاسا و باشگاهمم اطراف مغاذه اون انتخاب کرده بودم که ببینمش ،اخرش تو اینستاگرام پیداش کردم،بعضی موقع ها باهم حرف میزدیم نخ،میداد شماره میداد اسممو صدا میکرد 😔اووف تا یه روز یکی از دوستام گفت میدونی این پسره فلانی و میخواد،میخواد بره خواستگاریش هعییی خواهر منم چقد دلم گرفت چقد پنچر شدم

رفتم یه اکانت فیک ساختم باهاش چت کردم از زبونش حزف کشیدم بیرون ک بعله اقا کسی تو زندگیشه

از اون به بعد دورشو کلا خط کشیدم تا زندگی کسیو خراب نکنم،دیگه نرفتم مغازه اش 😔چقد دوسش داااشتم اوووف

ولی خودمونیم چقد خر بودم چقد ازش قاب گرفتم حدود 30تا قاب داشتم 🤦‍♀️چه برچسبای گرونی مینداختم اخ دلم واسه اون پولام سوخت ،مثلا بهم تخفیف میداد میخواستم شاخ بازی دربیارم میگفتم نههه خودشو حساب کن 🤦‍♀️دراین حد خر بودم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچگیام هرروز تو خیالاتم زن یکی از پسرای فامیل میشدم. خاک برسرا هیچ کدومم نیومدن منو بگیرن🤣🤣🤣🤣 ...

وااای😅😅😅

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

من اصلا نابود بودم ی گوشی خراب داشتیم توخونه هروقت عاشق ی پسری میشدم تو خیالاتم بااون حرف میزدم تلفنی😐😐😐😐

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

عشق اولم یه پسر بود نزدیک خونه بابابزرگم بقالی داشت هنوزم داره اخ یادش بخیر صبح ها ساعت6میرفتم تو صف شیر که ببینمش با اون قیافه ی خواب الودم فک کنم12 یا13سالم بود 

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها