2777
2789
عنوان

انگشتر رو قیچی میکنن😭

551 بازدید | 31 پست

انگشتر برام کوچیک بود بزور دستم کردم 

انگشتم ورم کرده و درد میکنه😭😭😭

چیکار کنم میشه قیچیش کرد

آخه کلا چسبیده به پوستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من همینجور شد انگشتر مامانم برا مسخره بازی دستش کرد گیر کرد رفت آتش نشانی بریدن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
دم خونمون آتشنشانی کجا بود

اره قیچی میکنن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مایع دستشویی و آب قاطی کن دستتو بذار توش آروم آروم باهاش بازی کن تا در بیاد اگر نشد دیگه باید بری طلا فروشی قیچی کنه ولی احتمالا دستت آسیب میبینه اینجوری که تعریف میکنی 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ی نخ بکن زیرش بپیچون در میاد نیاز ب قیچی نیست بزن ویدیو شو تو گوگل ببن خودت میتونی انجام بدی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

نمیدونم خجالت میکشم شاید بخندن بهم طلا فروشی نمیشه قیچی کنن

اتفاقا کارشون همینه

ما اتشنانی دم خونمون یه سطل گذاشتن پر از انگشترای قیچی شده

یبار من رفتم واسه منم انداخت اون تو

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری