2777
2789

سلام من ١٩ روز قبل فیبروز کردم ازون روز یه اب خوش از گلوم پایین نرفته گفته بودم قخوه ای میخوام گفت قهوه ای تیره میزنم اما این مشکیه شده یه ابروی پهن و مشکی اول فکر میکردم رنگش بعدا درست میشه اما مشکیه جیکار کنم ترنیم نرم پاک میشه؟  ابروهامو گفت ٢٠ روز دیگه بیا ترنیم یعنی فردا تو رو خدا نظرتون و بگید انقدر فکر کردگ و غصا خوردم این مدت حد نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه که حالا برو ترمیم بهترم میشه ولی غصه نداره 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

لیفت کن جاهای خالی رو خودت با هاشور ابرو پر کن بروز تر و دخترونه تره

ممنون عزیزم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

[QUOTE=374935295]کجاهاشو زدی؟ یکیش اندازه یکی دوتار خالیه ولی رنگش واینا مشکلی نداره انگار خوبه[/QUOTEهمه جا رو زده  فردا وقت ترمیمه ١٩ روز گذشته یکمیش ریخته