2777
2789

من خیلی توقعم بالاست همش میگم برای خدا کاری نداره که چرا یه ماشین مثل دنا برامون جور نمیکنه یا پول فراوان یا یه خونه دو خوابه صد متری ،یا آنقدر پول بهم می‌رسید سریع میرفتم دکتر نه که بعد یکسال برم و بدنم داغون شده باشه و شایدم هیچوقت درمان نشه 🥲یا چرا پول کتاب و کلاس کنکور نتونستم جور کنم چشام با گوشی ضعیف تر شد و آستیگماتم هم شد 🥲

برای خدا که کاری نداره که حل اینا درسته ؟ هیچ محدودیتی براش وجود نداره،پس چرا یکسری هامون روزیمون کمه 

من میخواستم شب قدر نذری بدم اما آنقدر الان دستمون خالیه شرمنده بچه ام هنوز براش لباس نخریدم 

شما چجوری خودتون رو نسبت به مادیات دنیا قانع میکنید حس میکنم وقتی خیلی مشکلات مالی بهم فشار میاره زیادی غر میزنم به خدا و شاید گناه باشه نمی‌دونم  🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید خودمونو قانع کنیم

همین منم میگم نمیتونم به کم قانع بشم وقتی خدای من خدای اتفاقات محاله و هیچ محدودیتی براش وجود ندارد ..اما همش به در بسته میخورم و روزیمون همچنان کمه و شرمنده بچه

من یاد گرفتم تو مادیات همیشه به کسایی فکر کنم که از من پایین تر هستن 

و تو معنویات برعکسش

و البته چیزای مادی هم میخوام همیشه میگم خدایا بهم بده تا بتونم به بقیه هم کمک کنم، خداروشکر جواب داده تا حالا

الهی رضاً برضاک...   

چند سال قبل منم عین خودت همینجا گله کردم، اتفاقا چند روز پیش به تاپیک سر زدمو دیدم که حالا بعد چند سال چقدر همه چی متفاوت شده☺️

شکرگذاری واقعا نتیجه میده

الهی رضاً برضاک...   

دیدگاه ات را به جهان هستی باید تغییر بدی. خدا اگر میخواست همه داشته باشن دنیا را شکل دیگه ایی خلق میکرد. خدا که یه گوشه ننشسته دنا بفرسته برای تو هیپ وقت فکر کردی دنیا چقدر بزرگه. خدا دنیا را خلق کرده که توش درد هست بیماری هست بی پولی هست و شفا هست شادی و دارایی هست. 

من یاد گرفتم تو مادیات همیشه به کسایی فکر کنم که از من پایین تر هستن و تو معنویات برعکسشو البته چیزا ...

تفکرتون قشنگه ...یه چیز بگم من چند نفر میشناسم که بدنام هم هستن اما به شدت پر روزی ،چند نفر هم میشناسم با آبرو و با ایمان ولی فقیر در حدی که تحت پوشش کمیته شدن،..کاش یه جا بود جواب همه سوالام رو می‌گرفتم مثل ۱۴۰۰سال پیش که اماما بودن