2777
2789

دق میکنم. بچه ها امسال ۶مین عیدی هست که نه کسی نیاد خونه م و نه جایی داریم بریم.

خونه رو هم هروز کاملا تمیز میکنم پس خوته تکونی ندارم.

برای شستن فرش و پرده و ..‌ هم که شوهرم پول نمیده.

شهر غریبم. کسی رو نداريم اینجا. شوهرم تا شب سرکاره، من اجازه ندارم از  خونه بیرون بیام. دوتایی با دخترم دق میکنیم‌ فقط ۵سالشه.

چنساله با خدا قهرم. حتی اونم ندارم باهاش حرف بزنم.

تروبقران اگه با خدا میونتون خوبه، ازش بخواید ما رو برگردونه شهرمون. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

عزیزپرده که میشه توتشت توحموم شست اگرماشینم داری بهتر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

چرا بیرون نمیری 

مگه میشه یه انسان زندونی بشه !

دخترت و کلاس یا مهد ثبتنام کن ببر بیار 

روحیه ت بهتر میشه 

شوهرتو متقاعد کن ک اگر بیرون نرین مریض و دلمرده میشین

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خانواده هاتون هم نمیان؟

نه، مادرش پیره نمیتونه ۹ساعت تو ماشین باشه.

پدرم سرطان داره نمیتونه ادرار کنترل کنه. مادرم بخاطرش از خونه درنمیاد 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
چرا بیرون نمیری مگه میشه یه انسان زندونی بشه !دخترت و کلاس یا مهد ثبتنام کن ببر بیار روحیه ت بهتر می ...

بله. اگه با آدم بددل ازدواج کنی میشه

نه، مادرش پیره نمیتونه ۹ساعت تو ماشین باشه.پدرم سرطان داره نمیتونه ادرار کنترل کنه. مادرم بخاطرش از ...

تاپیک قبلی گفتی مادر و خواهرم دارن میان و شوهرم سه ماهه رفته ماموریت خارج از کشور 

🤔🤔🤔🤔🤔

نه، مادرش پیره نمیتونه ۹ساعت تو ماشین باشه.پدرم سرطان داره نمیتونه ادرار کنترل کنه. مادرم بخاطرش از ...

خب شما بدون همسرت برو شهرتون

اینطور که نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️