2777
2789

خونه پدربزرگمم عمه مامانم تنها زندگی میکنه گفت شما اومدین چند روز اینجا بمونم پیشتون 

همین ده دقیقه پیش با چشمای خودم دیدمش از اتاق اومد بیرون دست بلند کرد گفتم نخوابیدی؟گفت چرا خوابیدم تازه بیدار شدم رفت حیاط و دیگه هم نیومد اصلااا ندیدم که بیاد داخل 

بعد هی میگفتم خدایا چرا نیومد داخل خواستم برم توی حیاط ببینم 

مامانبزرگم رفت سرویس 

وقتی برگشت گفتم عمه بیرونه بگو سرده بیاد داخل

گفت عمه؟؟؟؟

عمه ک تو اتاق خوابه اصلا تو حیاط نیست😐😐

از دور نگاه کردم دراز کشیده بود 

میترسم برم تو اتاق 

خیلی ترسیدم😐

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواست نبوده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خواب و بیداری بودی احتمالا خواب دیدی

اصلا نخوابیدم🤦🏻‍♀️

قشنگ باهاش حرف زدم درو باز کرد درو بست

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

حواست نبوده

صدای باز و بسته شدن درو هم شنیدم

واضح حرف زدیم

احتمالا نرفته حیاط و برگشته تو اتاق

آخه رفت بیرون درم بست