2777
2789
عنوان

انتقال جنین😔🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
من دل دردهای خفیف پریودی دارم طبیعیه؟؟ رحمم یه حالت کششی داره نمیدونم شایدم دهانه واژنمِ که حالت کش ...

منم دل درد زیاد دارم چون موعد پریودیمون هست همه کمر درد و شکم درد و گرفتگی و دل درد طبیعیه تا خون ریزی نداشته باشی همشون طبیعی هستن

ولی وقتی خسته شدی کاراتو ول کن برو استراحت کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دل درد زیاد دارم چون موعد پریودیمون هست همه کمر درد و شکم درد و گرفتگی و دل درد طبیعیه تا خون ری ...

راست میگی ها موعد پریودیمون هست هیچ یادم نبود برای همینم این همه استرادیول و پروژسترون داریم میگیریم که پرپود نشیم و رحممون ریزش نکنه که جنین بمونه دیگه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

منم دل درد زیاد دارم چون موعد پریودیمون هست همه کمر درد و شکم درد و گرفتگی و دل درد طبیعیه تا خون ری ...

حالا من اصلا یاد پریودی نبودم گفتم لابد لانه گزینیه😁

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

انشالله هردومون مثبت بشیم 🤲

عزیزم ممنونم از انرژی مثبتی که با پیامات بهم دادی

شما بار چندم انتقال هستی ؟

کدوم مرکز ivfشدید؟

بار اولمه تبریز

منم بار اولم

الان شنیدم که میگن پاچه و پای مرغ  ونشاسته خیلی خوبه

من هیچکدومو نخوردم  حالاببینم از امروز میشه بخورم

انشاءالله که به حق پنج تن برای دوتامون بگیره

منم بار اولمالان شنیدم که میگن پاچه و پای مرغ ونشاسته خیلی خوبهمن هیچکدومو نخوردم حالاببینم از امر ...

انشالله برا شما مثبت میشه نگران نباش 

ولی من امیدی ندارم دیگه فردا روز چهاردهمه ولی امروز بی بی چکم منفی شد اگه مثبت بودم بی بی چک امروز نشون میداد 

شما مواظب خودت باش انشالله مثبت میشی 

سلام امیدوارم نتیجه مثبت بگیرید و دلتون شاد بشه ...

کنم اندومتریوز دارم متاسفانه ... فک میکنم شدید هم هست چون همه جا درگیره ... 

شما لاپاراسکوپی کردید ؟ یا چون بیماری پخش نشده بود پیشنهاد دادن انتقال بدید ؟

سلام امیدوارم نتیجه مثبت بگیرید و دلتون شاد بشه ...کنم اندومتریوز دارم متاسفانه ... فک میکنم شدید هم ...

سلام اصلا دکتر من موافق عمل ولاپاراسکپی  نیست

میگه هم ذخیره تخمدانت کم میشه

هم طی مدت کوتاهی دوباره بیماری برمیگرده

راه درمانش اگه بخوای باردار نشی آمپول زولادکس  که استروژنت رو میاره پایین و یایسگی کاذب بهت دست میده

و درنهایت هم یائیسه میشی واقعا

اگر قصد بارداری داری

باز بعد از پانکچر آمپول زولادکس بعد از سه ماه انتقال جنین

این روش دکترمن هست

سلام اصلا دکتر من موافق عمل ولاپاراسکپی نیستمیگه هم ذخیره تخمدانت کم میشههم طی مدت کوتاهی دوباره بی ...

سلام عزیزم دیدم همدانی هستم خواستم بپرسم دکترت کیه وکدوم مرکز میری

به زودی منم مامان میشم😍
سلام عزیزم دیدم همدانی هستم خواستم بپرسم دکترت کیه وکدوم مرکز میری

سلام بانو

دکتر فریمانی کلیینیک باروری امید 

انشالله برا شما مثبت میشه نگران نباش ولی من امیدی ندارم دیگه فردا روز چهاردهمه ولی امروز بی بی چکم م ...

نه نا امید نشو روز ۱۶ ام برو آزمایش بده

شاید لانه گزینیت دیر بوده