2777
2789

من نمیتونم راجب ناراحتیام و دلخوریام با کسی کسی بزنم از بچگی همینطوری بودم

هزار بار بهم گفت وقتی ناراحتی ازم بگو 

نه وقتی من میگم چرا ازت ناراحتم تو هم میگی بحث شدید میشه 

چندباری قول گرفت ازم که از این به بعد بگم ولی نگفتم...

و از دیروز بحثمون شد و میگه من همون اول بهت گفتم روراستی خیلی خیلی برام مهمه و اینکه راجب خودمون حرف بزنیم  بیشتر از این وقتی قول میدی پاش بمون و قول دروغ ندا

با اینکه ما واقعا قصدمون جدی بود و خانواده ها میدونن

و هر چقدر میگم و معذرت خواهی میکنم انگار اثری نداره و میگه سرد شدی چمیدونم دل کندی از من و .....

و دیروز گفت بگو منو نمیخوای راحت باش عذاب وجدان نداشته باش!

ولی من اصلا تغییر نکردم همون قبلیم ولی چون دیگه مثل قبل با هم وقت نمیگذرونیم حس کردم نمیخواد خیلی پیگیرش باشم 

پیام آخرشو میذارم الان🫠💔

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه شب بخیر گفته یعنی حرفاش جدی نیس 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

من واقعا این دو چیزی که گفته خیلی تاکید دارم و اگه طرف مقابلم انجام نده دقیقا همینقدر قاطی میکنم

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
رفتارشما اگر واقعا تغییر نکرده بله بهانس

تغییر نکرده ولی رفتارشو دیدم دلم شکست 

همیشه دو سه ساعت نبود حتما زنگ میزدم بهش 

مدتیه حدود یک ماه با ذوق و قربون صدقه صبح بخیر میگفتم 

فکر میکردم یا خوابه یا سرکار میرفتم اینستا آنلاین بود و جواب صبح بخیر منو نداده بود 

یا باز تلگرام پیام میدادم بیداری؟جواب نمی‌داد تا سه چهار ساعت بعدش میگفت سلام گلم خوبی!

منم دیگه مثل قبل پیگیر نبودم  گفتم شاید بدش میاد انقدر پیگیرشم 

برا همین دیگه زنگ نزدم وقتی میومد حرف میزدیم با هم

میگه تو یک ماه به خاطر این مسئله دلخور بودی چرا نییومدی بگی در صورتی که به من قول دادی بگی...

تغییر نکرده ولی رفتارشو دیدم دلم شکست همیشه دو سه ساعت نبود حتما زنگ میزدم بهش مدتیه حدود یک ماه با ...

از اول اینطوری بود که جواب تو نمیداد یا اخیرا اینجور شده بود ک شما مدام پیگیر بودی؟

بنده خدا گیج شده و احساس میکنه شما دوسش ندارینو البته ک ایشونم بیشتر عقلانی برخورد میکنن تا دلی

نمیدونم چی بگم...

از این میسوزم که زنگ زد دو ساعت تمام میگفت تو این رابطه برات معنی نداره من مهم نیستم برات اگر بودم میگفتی حرفاتو بدون هیچ خجالتی و راحت بودی

من از بچگی خیلی ضربه دیدم حتی همین که نمیتونم راجب ناراحتیم حرف بزنم یکی از مشکلاتی ک از همون بچگی دچارش شدم...

قبلا توی یه رابطه ای بوده که خیانت دیده هزار بار شده شک کنه بهم یه بارم سر اینکه من همبازی بچگیامو فالو کزده بودم دعوای شدیدی بدتر از این کرد....

میگفت خیانت کردی همین کارتم یعنی خیانت🤦🏻‍♀️