2777
2789
عنوان

تپلویم تپلو🥹😅

230 بازدید | 25 پست

دوستان من خیییلی خوراکم کمه یعنی حتی گاهی ناهار نمیخورم با اینکه هرکی ب هیکلم و تپلیم نگاه کنه فک میکنه من چقدر میخورم اما حرص و جوش میخورم تپل میشم و کلا با داداشم استعدادش و دارممم 

این روزا دیگ واقعا رفته رو مخم نمدونم تیروئیدی دارم یا چی

چیکار کنم ب نظرتوون واقعا رو مخمه چند روزه😔

همسر دارم و دوسم داره و اوکیه اما خودم میخوام دلیلش و بدونم رفته رو مخممم😔

بیایید یکم حرف بزنید یا پیشنهاد بدید نظری چیزی

تیروئید علائم داره عزیزم 

و شاید مشکل پر بودنتون ارثی باشه یا همون استعدادی ک میگید

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی و قندو شکلات و نوشابه واقعا زود چاق میکنن من اگه اینارو نخورم وزن نمیگیرم

شایدم شما وزنت ثابته تحرک بیشتر نیست یا غذات کمتر که باعث کاهش وزن بشه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
خب چکاپ بده دیگه ممکنه تیروئید باشه

اخه قبلا چکاپ دادم با اینکه تپلم هیییچ مشکلی نداشتم بعد شنیدم تیروئید جداس

اما آخه اگ اونم نباشه رو مخمه خوراکم کمه و اینجوری😔

تیروئید علائم داره عزیزم و شاید مشکل پر بودنتون ارثی باشه یا همون استعدادی ک میگید

علائمش میدونی چیه عزیزم؟؟

اره استعداد دارمم کلا ،اینم بگم استخون بندیم درشته مثل عمه‌هام چهارشونه‌ام ولی شکم و پهلو رفته رو مخمم خوراکم زیاد نیس حرص میحورم تپل میشم،دیگ واقعا نمدونم برا چیه و چیکار کنم چند روزه رو مخمه😔

پریودم بودم حس میکنم بدنم کلا ریخته ب هم دارم کلافه میشم ازین حس😔

شیرینی و قندو شکلات و نوشابه واقعا زود چاق میکنن من اگه اینارو نخورم وزن نمیگیرمشایدم شما وزنت ثابته ...

باورتون میشه ازینام اگ بخوام بگم زیاد فقط نوشابه میخورم بقیه رم خییلی کم و گاهی

من وقتی لاغر میکنم چون استخون بندیم درشته وزنم ثابته سایز کم میکنم🙁

علائمش میدونی چیه عزیزم؟؟اره استعداد دارمم کلا ،اینم بگم استخون بندیم درشته مثل عمه‌هام چهارشونه‌ام ...

اره متوجم چی میگید اتفاقا یکی از دوستام اینطوری بودن

احساس خفگی داشتید تا حالا تو گلو؟

علائم زیاد داره عزیزم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اخه قبلا چکاپ دادم با اینکه تپلم هیییچ مشکلی نداشتم بعد شنیدم تیروئید جداساما آخه اگ اونم نباشه رو م ...

من با اینکه پاهام مدام یخ بود و خستگی زیاد داشتم 

آزمایش تیروئید دادم گفت نرماله 

ولی چاقیم برا اینه وقتی استرس میگردم میرم چیز شیرین میخورم فقط

اره متوجم چی میگید اتفاقا یکی از دوستام اینطوری بودناحساس خفگی داشتید تا حالا تو گلو؟علائم زیاد داره ...

چیکار کردن؟

اره ی مدت خییلی

هوفف رفته رو مخمم

چیکار کردن؟اره ی مدت خییلیهوفف رفته رو مخمم

یادمه دکترش بهش دارو داد ی دوره هایی مصرف میکرد