خانوما یه مدته دلشوره عجیبی دارم همش یه حسی بم میگه این دنیا دیگه تمومه چند شب پیش خواب خیلی بدی دیدم و وقتی براشوهرم تعریف با کمال تعجب گفتم منم همینو دیدم!!!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی وقت پیش یه خواب دبدم که من یه جایی بودم خیلی خوشکل بود رود و ابشار و سبزه و رنگین کمان و این چیزا که یکدفه همه جا سیاه شد و همه ی اینا به شکل ستاره به زمین پرتاب میشد جوری کخ حس میکردم خالق و صاحب اینا عصبانیه (منظورم از اینا همون رود و ابشار ایناست)
منم دو روز پیش خواب عجبیبی دیدم ولی میدونم تلنگری بوده برام نزاش یروز از کارم بگذره خوابشو دیدم راجب غیبت بود خداواقعا هواسش بهمون هس این روزا خیلی ازخودم دراومده بودم و ناامید از هرچی بااین خواب باز شدم مادان قبلی تودلم پراز ارامشه حسی خوبی دارم اینکه خداهواسش بهم هست