خانوما یه مدته دلشوره عجیبی دارم همش یه حسی بم میگه این دنیا دیگه تمومه چند شب پیش خواب خیلی بدی دیدم و وقتی براشوهرم تعریف با کمال تعجب گفتم منم همینو دیدم!!!!!!
عین حقیقت بود برا شوهرم که گفتم اونم گفت منم همینو دیدم
منم همین حس رو دارم. منم نماز نمیخونم جدیدا. احساس میکنم دنیا از وقتی نماز نمیخونم بدتر شده. همش بلا. اونوقتاکه نماز میخوندم آرامش بیشتری داشتم. خدا کمکم کنه باز بخونم.
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
بخدا شاید بیشتر از یه ماه پیش قبل از زلزله بود ..من کلی به خوابش خندیدم که همه چی ارومه اتیش و سیل و طوفان و صدای عجیب غریب کجاست چون جفتمون بودیم واسم تعریف کرد ....ولی بعد از زلزله کرمانشاه کلی ترسیدیم همش میگفتیم واااااای خوابت
بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉