2777
2789
عنوان

ادمای معتقد برام جذاب ترن

100 بازدید | 7 پست

ادمای مذهبی واقعی و کلا ادمایی که حد و حدود دارن برای رفتار و زندگی شون و به ارزش هایی که خودشون تعیین میکنن پایبند هستن 

و یه شخصیت با ثبات دارن و همیشه یه مدل رفتار میکنن خیلی جذاب تر از ادمایین که هر دفعه یه طورن

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکسمن آدمای روشن فکر با طرز فکره دموکرات و آزاد رو خیلی دوست دارم

طرز فکر ازاد داشتن باعث نمیشه شخصیت و هویت نداشته باشی 

ادم دموکرات هم میتونه به ارزش های خودش پایبند باشه 

لطفا لایک نکنید و در خواست دوستی ندید کلا از نی نی سایت رفتم و اگه امکانش هست تاپیک هامو گزارش بزنید پاک شن

منم هینطور بنظرم دلنشین ترن

زندگی بهتری دارن چون دین ب زندگیشون چارچوب داده

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

منم هینطور بنظرم دلنشین ترنزندگی بهتری دارن چون دین ب زندگیشون چارچوب داده

دقیقا ذهنت اروم تره 

و مجبور نیستی بین کلی راه انتخاب کنی تو حدود زندگیت مشخصه