2777
2789

دیشب رفتیم خونه ی شریک شوهرم پونزده ساله همو میشناسیم و نسبتا صمیمی هستیم قبل شام ما خانوما گفتیم بریم مسافرت ولی اقایون گفتم امسال اصلا شرایطشو نداریم و ما راضی شدیم بعد شام و میوه من رفتم حاضر شدم و برای بچه ها کاپشن پوشوندم بریم دیدم هنوز دارن صحبت میکنن و منم نشستم که کاش نمیشستم🤦‍♀️🤦‍♀️

خانومه از سر شب بهونه میگرفت و معلوم بود دنبال دعواست یهو اصلا بی دلیل وایستاد داد و بیداد کردن به شوهرش که اره تو زنداداش بیوه تو جلو نشوندی و بردیش تهران تو به اون نظر داری و شوهرش اول خندید و به شوخی گرفت ولی خانومه ولکن نبود مبگفت تو رفتی عقدش کردی و دوسش داری و دعواشون اوج گرفت حالا مرد هم تو لج افتاده بود هی الکی تاید میکرد حرفاشو 

خانومه هی میگفت تو منو تو بارداریم به خاطر اون زدی پونزده سال پیشو میگفت 

یهوو شروع کردن سمت هم وسایل پرت کردن میوه پیش دستی گلدون 

بچه های من که رفتن پشت مبلا قائم شدن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام نشسته بودین نگاه میکردین؟😂

خب پامیشدین میومدین

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

خدایی راست میگی🥴؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

آخرش خندم گرفت😑😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

دروغه یا جدی؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪