2777
2789
عنوان

اونایی که سیگار ترک کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 95 پست

الهی خانمهای عزیز شما مثل گل هستین حیف نباشه ایشالله که ترک کنید بخاطر سلامتی و زیبایی تون 🙏🙂 حالا من یه خواستگاری هست گفت روزی یکی دو نخ بخاطر فشار کاری میکشم می‌خوام بهش بگم میتونی کنار بزاری یا بسلامت 😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این فکر کن که سیگار باعث پیری زودرس می شه. پوست چروک مژ کنه و لک میاره و باعث سفید شدن موها می شه

خدایی ۲۰ ساله میکشم ۴۰ سالمه هر کی منو میبینه میگه برای پوستت چیکار میکنی انقدر صافه تا حالا جوش نزدم 😆

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
خدایی ۲۰ ساله میکشم ۴۰ سالمه هر کی منو میبینه میگه برای پوستت چیکار میکنی انقدر صافه تا حالا جوش نزد ...

این چیزا رو توجامعه میشنوم ناراحت میشم 

لایک نکنید .توروخدا 
این چیزا رو توجامعه میشنوم ناراحت میشم

دعا کن خدا بهم آرامش بده 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ببخشید چجوری کنار میآید با بوش چیکار میکنید موقع رابطه قبلش می‌رید حموم یا با بوی سیگار اذیت نمی‌شید ...

نه خدایی توی نظافت و بوش خیلی به خودمون میرسیم هم من هم شوهرم یه اتاق جدا برای سیگار داریم اتاق که نه بالکن و شیشه کردم و هوا کش زدم 

مگه زنم سیگار می‌کشه اولین باره می‌شنوم فک میکردم فقط تو فیلم است یعنی خونوادهاتون مشکلی با این قضیه ...

یه شب تو مسیر جاده قم بودیم دو تا اتوبوس دانشجو آمد توقف کرد (این توقف گاه ها که دستشویی و رستوران و نماز خونه داره )  بعد تقریبا ۲۰ تایی دانشجو دختر و پسر راحت کنار اتوبوس ایستاده بودن سیگار می کشیدن چه کیفی هم می کردن!  تعجب کردم که چقدر راحت جلو بقیه مردم دارن سیگار می کشن.  زمان ما یه پسر دانشجو بود سیگاری بود  می رفت پشت اتوبوس یا جایی که کسی نبیندش و با پنهان کاری سیگارش می کشید! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

یه شب تو مسیر جاده قم بودیم دو تا اتوبوس دانشجو آمد توقف کرد (این توقف گاه ها که دستشویی و رستوران و ...

هیچ وقت جلو مردم سیگار نکشیدم من برای پز دادن و کلاسش سیگاری نشدم کاش معنی این حرفمو با عمق وجودتون درک کنید 

هیچ وقت جلو مردم سیگار نکشیدم من برای پز دادن و کلاسش سیگاری نشدم کاش معنی این حرفمو با عمق وجودتون ...

دقیقا اون لحظه داشتم فکر می کردم اگه می خواهید سیگار بکشید زندگی خودتون هست ولی اینطوری جلو مردمی که ممکنه از شهرهای کوچک و بسته هستند سیگار نکشید که بعد اون آقا بره تو خونه و به دخترش بگه حق نداری بری دانشگاه ، محیط دانشگاه مناسب نیست! 

(من خودم یه دورانی چقدر برای ادامه تحصیل جنگیدم)

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!