2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست
بله درست میگینیه بنده خدایی میگفت از وقتی راکوتان میخورم یکم زانوهام درد می‌کنه ولی میگفت اگه قرار ب ...

من شیش هفت سال پیش خوردم یک سال اون موقع راکوتان خارجی بود تحت نظر پزشک قبل شروع حین مصرف و حتی تا الان آزمایش میدم آنزیم های کبدی رو 

جز خشکی شدید ک پوست دستم خشک میشد حون میومد عارضه ای نداشت خداروشکر برام خیلی هم راضیمممم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راکوتان برای جوش آخرین راه حل قطعی هست برای بسیاری از افراد 

واقعا تحت نظر پزشک بخوری و دوتا آنزیم کبد هر ماه چک بشه و مراقب خشکی پوست باشی ( مرطوب کننده ،بالم لب ،قطره چشمی اشک مصنوعی ) و به اندازه آب بخوری هیچ اتفاقی برای سلامتیت نمیفته 

اگر جوش مقاوم به درمان داری که بعدش چاله میشه این بهترین راهه چون بعد از چاله هیچ راهی هیچ راهی هیچ راهی برای محو کردن چاله ها نیست 

من ۳ سال مداوم خوردم و کاش زودتر شروع کردم بودم و آنقدر عمه تراپی نمی‌کردم قبلش 

دو سه ماه پیش یه قرص گیاهی ضد جوش از داروخانه خریدم استفاده کردم تپش قلب کرفتم میترسم اینم همونطور ب ...

کلا راکوتان قرص خوبی نیست عزیزم

بهتره اگه خیلی حاد نیست شرایط پوستت مصرف نکنی

من خواهرم جوش میزد صورتش به شدت...خیلی افتضاح بود صورتش

دو دوره مصرف کرد

ولی با استرس

و چند بار هم ازمایش داد که اگر تاثیر بدی رو بدنش گذاشته قطع بشه دارو

ولی علاج پوستش همین قرص بود

الان دیگه راکوتان نمیخورین؟کاملا جوشا رفته؟

اره رفت همون موقع دو‌سه ماه اول سدید جوش زدم اومدن بیرون همه و بعدش دیگه جوش نزدم تازه صورتمم اون ی سالی ک میخوذدم شفاف شده بوپ الان فقط جوشای قبل پریود دارم یکی دوتا هر ماه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️