2777
2789

من با همسرم عقد هستم و برای اولین ارتباط که اصلا هم عمیق نبود ولی در حدی بود که انتظار خون ریزی بکارت رو داشته باشم و خب من باکره هستم اما هیچ خونی از من خارج نشد  و 

اینو بگم من بهش گفته بودم که از اینکه ادما لمسم کنن بدم میاد و خب چون بچه بودم یکی یواشکی منو بوسید و من تروما داشتم و خوشم نمیاد الان دارم فک میکنم نکنه فک کنه من با کسی رابطه داشتم و پنهان میکنم نمیدونم . به نظرتون برم دکتر بکارتمو چک کنه ؟؟ برای اون نه ولی برای من اهمیت داره

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر شرعی معاینه بکارت حرامه

از نظر روانشناسی هم کار آدمای جاهله

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

من باشم نمیرم

چرا

چادر من !!!! توبا من بزرگ شدی!با لحظه های زندگیم همراه بودی با من زیر باران ماندی و خیس شدی با من قد کشیدی   تغییر کردی با من زیر آفتاب گرمت شد رنگ مشکی ات زیر نور آفتاب رنگ باخت تا رنگ از زندگی ام  نبازد

خیلی ها از لمس خوششون نمیاد و خاطره بد خاصی هم ندارند!

ادمها متفاوتند.

من مخالف هستم که خودت رو به شوهرت ثابت کنی!

ولی باز بستگی به روحیات و فرهنگ شوهرت و خانواده اش داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره برو نه همه خونریزی نمیدن که بابا طبیعیه

جدی

برو و بهش نگو من مادرم عقدم برد نامه گرفت ۱۴ سال از زندگیم میگزره هنوزم کسی نمید نه

اخه گفتم میخوام برم یعنی میگید نگم ؟