2777
2789
عنوان

بیایید تجربه‌ی سم ترین خواستگار😁

3408 بازدید | 87 پست

بیایید تجربه‌ی سم ترین خواستگار اکس دوست هرچی داشتین رو بگین😁

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

🤣نامزدم ک اکسم‌ رو در رو شدن باهم اکسم‌با رفیقش بود منو نامزدم تنهااا

🤣ب نامزدم میگفت من اینو ولش کردم من خودم ۲ ۳ ساله از زندگیم انداختمش بیرون چمیدونم من‌ فلان بسار

بعد چند سال این اکس بنده خدای ما رل زد قضیه منو کامل تعریف کرده بوو می‌شناخت منو

باهم دعوا کردیم میگفت تو دنبال دوسپیسر منی🤣🤣🤣دوسش داری بهش فکر‌میکنی 

بعد بهش گفتم اسکلل دوستپسیررر توووو وقتی منو میبینه از سرعت ۸۰ تا میاد رو ده تا مث سگ‌نگاه میکنه ده دورم میزنه میره ن مننن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣نامزدم ک اکسم‌ رو در رو شدن باهم اکسم‌با رفیقش بود منو نامزدم تنهااا🤣ب نامزدم میگفت من اینو ولش ک ...

هم اکست سمه هم رل اکست😂

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

اولین خواستگارم تو ۱۵سالگیم بود،

پسر همسایمون بود،

یه تصادف کوچیک داشت ک  سرش ب جدول خورده بود،

یکم قاطی شده بود عقلش🥴

ول کن نبود😑همه جوره مارو اذیت کرد،وقتی همه همسایه ها جمع میشدن ب همه می‌گفته ک زن من فلانیه،یعنی من😑🤭

آخر مجبور شدن بفروشند برن از محل🤕

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
یه خاستگار داشتم معتاد چاقو کش دعوایی بددهن تندخو عصبی مامانشو کتک میزد با زن متاهل فرار کرده بود از ...

این خواستگارو‌ اصلا گردن نگیر😭

بگو اشتباهی اومدن خواستگاری

اولین خواستگارم تو ۱۵سالگیم بود،پسر همسایمون بود،یه تصادف کوچیک داشت ک سرش ب جدول خورده بود،یکم قاط ...

واای🤣🤣🤣🤣

🤣نامزدم ک اکسم‌ رو در رو شدن باهم اکسم‌با رفیقش بود منو نامزدم تنهااا🤣ب نامزدم میگفت من اینو ولش ک ...

وای چرا لوت داد نامزدت ولت نکرد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
سم ترینش اون دامادی بود که اومد خواستگاری انگار فرار میکرد که سلام نکنه و نگاهش نیفته به کسی

بیچاره خجالتی بوده😂

یه خاستگار داشتم،پسره با مامانش و خواهرش اومده بود

جلسه اول آشنایی بود.

چای تعارف میکردم به پسره خواهره براش برمیداشت

شیرینی تعارف میکردم خواهره برمیداشت

هر چی تعارف میکردم کلا دستای خواهره وسط بود بجای پسره

در نهایت هم وقتی خواهرش براش میوه پوست گرفت تیر خلاص رو زدن😑

موقع رفتن هم خواهره یقه و کت پسره رو مرتب میکرد هی

پسره هم کلا دوتا کلمه بلد بود...خیلی ممنونم از شما، سپاسگزارم

عین طوطی تکرار میکرد😑😑

موندم وقتی اینقدر وابسته بار اوردین پسرتون چرا براش زن میگیرین🚶‍♀️🚶‍♀️

مامانش لج کرد گفت اول عکس دختر رو ببینم بعد من اجازه ندادم چون کلا مخالف بودم

بعد دیگه به زور دعوا منو بردن پارک که بیا منو ببینن مادره با شلوار خونگی بنفش و چادر رنگی اومده بود

پسرشم دمپایی و تیشرت زرد کهنه داغون

خیلیم پولدار بودن

تا اومدن من بلند شدم رفتم 

تا دوساعت گریع میکردم😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم