2777
2789

دیگه هیچی برام مثل قبل نشد

هیچ حسی به شوهرم ندارم

میدونم فقط یواشکی ازش عکس گرفته

و تو پوشه مخفیش ذخیره کرده

ولی بازم دلم صاف نیست

نمیخوامش

اما شرایط طلاقم ندارم

موندم چیکار کنم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چ حالتی از خانمه عکس گرفته

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

تو چ حالتی از خانمه عکس گرفته

فست فودی بود که هفت ماه میرفتیم اونجا یه بار شوهرم تنها رفته ازش یواشکی از رو به رو عکس گرفته

کلا بدم میاد از شوهرم

نمیدونم چیکار کنم

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند

اگه چیز دیگه ای ندیدی ببخش و دلتو باهاش صاف کن. فقط لطفا تا حس موندت ۱۰۰ درصد نشده بچه نیار

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هر چی بیشتر میگذره بیشتر به این جمله طلایی:

همشون سر و ته یه کرباسن

ایمان میارم 

به همین برکت🍞

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فست فودی بود که هفت ماه میرفتیم اونجا یه بار شوهرم تنها رفته ازش یواشکی از رو به رو عکس گرفتهکلا بدم ...

ای وای من

زنه پوشش خاصی داشته یا پلنگ بوده مثلا؟ 

شرایط جدایی نداری؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️