2777
2789

یه بار یه پسر همسایه مون اومده بود از روی دیوار توی حیاط ما رو دید میرد من یه لحظه چشمم افتاد بهش ...و از رو صندلی افتادم پایین فکر کردم جن هست ....خدا بگم چکارش نکنه. هنوز که هنوزه اون طرف حیاط  رو شبها نگاه نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه می ترسی تو خونه عود بسوزون اونا دور میشن همچنین اسپند سوره جن و تکویر هم خیلی خوبه وقتی می خوا ...

جدی؟جالب بود.مرسی

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

من واقعا خونم جن داره

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
چطور

سرو صدا میاد یه نفر آوردیم گفت اره هستند ولی نمیرن‌ مسلمونن‌ اذیتتون‌ نمیکنن‌ البته‌ مستاجرم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

من اگه قدیم زندگی میکردم از ترسم صد تا سکته زده بودم چطور زندگی میکردن تو خونه هایی که هزار تا پستو داره و تو درد تو هست ..توی بیابونها و سط باغها ..مثلن میخواستن شبخا برن دستشویی باید میرفتن توی حیاط از یه باعچه بزرگ رد میشدن بعد اون ته ته ها دستشوییشون بود تازه نور درست و حسابی هم نداشتن

سلام

دیدن اجنه ابعاد مختلفی داره چه تو خواب چه تو بیداری که برمیگرده به طلسمی که اون شخص داره.
چون نمیخوام زیاد مطلب رو باز کنم  کلی میگم.

وقتی یه مریض روز اول میره دکتر دکتر راحتر درمانش میکنه تا یه سال بعد بره دکتر.دیدن اجنه همون یه سال بعد هستش که طلسم روی اون شخص دیگه سوار شده و درمونش سخت میشه و اگر درمون هم نشه هر روز بدتر هم میشه.

اینجاست که شخص میفهمه مشکل داره و میره پیش دعا نویس و اگر دعا نویس کارش خوب نباشه بدتر میشه . مثل یه دکتر که نسخه اشتباه بده به مریض.

پس اول باید درمونش کرد دوم پیش کننده وگرنه اسیب میبیند.

چون اگر بخوای طلسمو باطل کنی و نتونی انجام بدی اون جنی که همراه طلسم هستش بیشتر اذیتت میکنه چون دست کاریش کردی یا راحتر بگم اعصبانیش کردی.

و در اخر لطفا درباره چیزی که نمیدونید اصلا نذر ندید.مثل بعضی ها که میگن سوره جن بخون خوب میشی اما نمیدونن که بدبخت میشن.