2777
2789
عنوان

اندکی پول

145 بازدید | 18 پست

۳۰ میلیون پول دارم. به مقداری هم حقوق معوق داشتم که کارفرما به حسابم واریز کرده در نهایت بعد از پرداخت بدهی هام همون ۳۰ تومن برام میمونه. 

دلم میخواد اونو برا خودم یه تکه طلا بخرم که بعدا موقع خرید خونه بفروشم. دقیقا ۳۰ میلیون شوهرم بدهکاره و انتظار داره پولو بدم بهش!

همین دو هفته پیش ۲۰ میلیون بهش دادم 

قبلا هم خیلی خیلی کمکش کردم 

نمیدونم چیکار کنم خودم دلم میخواد لنگه ی النگو هام رو بخرم و بقیه پولش رو بعد از عید که حقوق گرفتم بدم

شما بودید چیکار میکردید؟

طلا میخریدم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا بخر.همیشه هم از داراییات کامل ب شوهرت نگو یه حساب مخفی داشته باش

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من اگر همسرم پول بخواد قطعا کمک میکنم چون میدونم پول رو خراب نمیکنه، اهل خرج الکی نیست و... و اگر امروز ی پولی بهش بدم فردا حتما برام جبران میکنه، شما هم اگر همسرت در حال حاضر نیاز داره کمکش کن اما اگر هم نمیشه مدلش اینه که چشمش به پس انداز شما باشه و پول توو زندگی تون نمیاد و خرج الکی میشه، کمک نکن تا ی فکر اساسی بکنه 

زندگی همینه .. الان انقد گرونی شده که نمیشه یه نفر تنهایی خرج خونه رو بده .. یه مقدار شو قایم کن بقیه شو بده بهش .. همیشه یه پس انداز برا روز مبادا داشته باش .. اونم به صورت طلا .. همین ..

من انقدر دهن لقم وقتی حقوقم واریز میشه زرت میزارم کف دست شوهرم

از سال جدید شروع کن یه حساب‌مخفی بذار برا بخشی از پولات 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست