2777
2789
عنوان

نصیحت خواهرانه

1935 بازدید | 27 پست

سلام دخترا 

ازتون خواهش میکنم اول قشنگ طرفتونا بشناسید بعد باهاش ازدواج کنید 

تا مثل من هر روز آب نشید 

تا مثل خسته و تنها نشید 

تا مثل من آرزوی مرگ نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از منی بشنو که مثل تو بودم

شرایط شما نمیدونم ولی منم روز به روز به غلط کردن افتاده بودم که بااین مرد وخانواده اش وصلت کردیم

ولی الان خداروشکر گذشت اون زمان و به مرور درست شد

به مرور همو شناختیم

به مرور خانواده اش و شناخت

فهمید با طرفداری از خانواده اش داره زندگی خودش متلاشی میکنه

و خانواده‌اش هم از وقتی از خونشون رفتیم دست از سرمون برداشتن(طبقه بالاشون میشستیم)

گذشت

و الان اطرافیانم حسرت خوشبختی منو دارن

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
۴ سال۲۳سالمه وقتی عصبی میشه ، آخرش خودمو میکشم

الهییی سنی نداری

خب سعی کن عصبیش نکنی بالاخره چهارتا اخلاق خوب که داره نداره؟قلق رفتارای بدشو پیدا کن قابل تحمل شه حداقل🥲 

یعنی ادما اونی ک نشون میدن نیستن قبل از زیر سقف رفتن؟

نه واقعا

هیچکس صد در صد خودشو نشون نمیده و جدا از اون رفتارای بد طرف تو دوران اشنایی خفیفه و به چشم اونقدر نمیاد بعد ازدواج معمولا اخلاقای بد تشدید میشن

الهییی سنی نداریخب سعی کن عصبیش نکنی بالاخره چهارتا اخلاق خوب که داره نداره؟قلق رفتارای بدشو پیدا کن ...

می‌خوام نصف شب از خونه بزنم بیرون خودمو پرت کنم زیر ماشین ک تموم شه همه چی