2777
2789
عنوان

گوشی اگه تو آب بیفته درست میشه

73 بازدید | 9 پست

سالام خانمای عزیز امروز داشتم افطار درست میکردم هواسم به دخترم نبود گوشیمو برداشت رفت انداخته تو سطل آب نزدیک دو دقیقه تو آب بود به نظر تو درست میشه الان گذاشتم تو  کیسه برنج به نظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم تو این وضع خراب فقط همین یه گوشیو داشتم به نظرتون چیکار کنم

الان با چی اومدی سایت😔

ببر گوشی فروشی 

فقط سشوار اینا نگیری بهش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

قبلا که باتری و سیمکارت درمیومد تو سطل برنج حل میشد قضیه،الان که باتریا اینجور شده،بهترین کار بردن پیش متخصصه

خاموش کن.ببر موبایل فروشی فردا

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیسه ی برنج برای گوشی خیس شده یه شایعه اس که همه اینجوری بیخودی وقت رو از دست می دن. برنج برای اون مقدار آب هیچ کاری نمی تونه بکنه. گرد برنج هم وارد گوشی می شه. گوشی ای که افتاد تو آب رو یکراست باید ببرین پیش تعمیر کار. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
قبلا که باتری و سیمکارت درمیومد تو سطل برنج حل میشد قضیه،الان که باتریا اینجور شده،بهترین کار بردن پ ...

مممنون چند دقیقه پیش از کیسه برای درش آوردم از جاست سیم کارتیش آب می‌ریخت

مممنون چند دقیقه پیش از کیسه برای درش آوردم از جاست سیم کارتیش آب می‌ریخت

سشوار ایناهم نزن.چون آب رو میفرسته داخل

قشنگ با دستمال خشک کن،لای دستمال بپیچ تا فردا تو همون برنجا بمونه

احتمال سوختگی ال سی دی هست.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
سشوار ایناهم نزن.چون آب رو میفرسته داخلقشنگ با دستمال خشک کن،لای دستمال بپیچ تا فردا تو همون برنجا ب ...

ببه نظرتون ببرم پیش تعمیرکار اطلاعاتو عکس‌ها این چیزاشو که پاک نمی‌شه