2777
2789
عنوان

قفل شدن در لباس‌شویی

84 بازدید | 27 پست

خانمها لطفا کمک کنید . لباسشویی من داشت لباس می‌شست وسط شستن فهمیدم تایم زیاد زدم و خاموش کردم‌ .الان درش باز نمیشه. هرچه تو گوگل نگاه کردم و دکمه ها رو میزنم هیچی.  چکار کنم 

آیا قفل کودک در لباسشویی رو قفل میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاموش کردم الان . عزیزم قفل کودک که زده بشه ربطی به قفل شدن در داره یا نه

خوب اونو غیر فعال کن

بعد خاموشش کن

چند ساعتی بگذره بعد روشنش کن ببین باز مشه یا نه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

خوب اونو غیر فعال کنبعد خاموشش کنچند ساعتی بگذره بعد روشنش کن ببین باز مشه یا نه

غیرفعال نمیشه . فعلا خاموش کردم و از برق کشیدم. لباس پسرم داخلشه ک فردا قراره بره مدرسه عکس بگیره🙃

غیرفعال نمیشه . فعلا خاموش کردم و از برق کشیدم. لباس پسرم داخلشه ک فردا قراره بره مدرسه عکس بگیره🙃

واییی😁استرس گرفتم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

قفل کودک ک برای قفل درب لباسشویی نیس کقفل کودک وقتی فعال بشه،یعنی اگ بچه بیاد دکمه لباسشویی دستکاری ...

ممنون . توی گوگل هم همینطور نوشته بود اما گفتم شاید ربط داشته باشد.  چرا در قفل شده ؟نمیدونین؟

قفل کودک بچم زده . اون باعث شده ک قفل کنه در؟

لباسشویی منم چن وقت پیش،پایان کار قفلش باز نمیشد،،حتی از پریز درآوردم،شستشو جدید زدم،دوباره ی دور شست،بازم پایان کار قفلش باز نمیشد و همچنان آرم قفل رو مانیتور بود.

زنگ زدم تعمیرکار،اومد ی قطعشو عوض کرد

فقط اصلن اصلن خودت قفلشو دستکاری فیزیکی نکن.