2777
2789
عنوان

تولد بگیرم براش ایا

131 بازدید | 15 پست

تولد مادرشوهرم هست تو عید ۱۲ ساله عروسشم تقریبا هرسال کیک گرفتم یا ب نحوی سوپرایزش کردم البته یکی دوسال مسافرت بودم کاری نکردم جز تماس...حالا ایشون برای تولد من فقط زنگ میزنه هر سال و پدرشوهرم ی مقدار پول واریز میکنه حدود ۵۰۰ سال قبل مثلا ۲۵۰...منم میگم خب عیبی نداره دندون اسب پیش کش رو نمشپارن که....از اون طرف تولد پدرشوهرمم اکثرا کیک میگیریم....من دو ب شک هستم برای اینکه کیک بگیرم براش یا نه...میگم آخه تو این ۱۲ سال چرا ۱بار اینا برام کیک یا تولدنگرفتن؟البته هدیه نمیگیرم براشون فقط کیک نهایتا گل

از اون طرف میگم عیبی نداره بچه دیگه ای نداره ما باعث خوشحالیش بشیم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم هرسال برای تولدشون کیک وهدیه دارم،ولی مادرشوهرم اینا تماس وهدیه یا نقدی یا غیر نقدی،مثلا انسال ومارسال۵۰۰زد به حسابم،ولی کیک وتولد و...نه،

ولی مهم نیست،سنشون زیاده،ازین سومرایز بازیا وتولد گرفتنا برای نسل ماست،اونا بلد نیستن وحتی سال ها شاید برای بچه ها خودشونم تولد نگرفته باشن

بابا تو این اوضاع توقع نداشته باشین همینک تبریک بگ خودش خیلی

شمام وظیفتون نیس ک حتما کیک بگیرین اگ میتونین اره اگ ن بیخیال

و اینک وقتی یکاری میکنین ی خوبی میکنین دیگ انتظار جبران نداشته باشین قشنگتر

...
بگیر دیگهتو کیک بی کادو میگیری اونا کادو ی بی کیک فرقی نداره ک

من کیکی ک میگیرم خیلی بیشتر از اون مبلغی ک میدن هزینه میشه....بحث هزینه نیستا....بحث مهم نبودن خوشحالی منه...خب یکبار اونا منو سوپرایز کنن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
بابا تو این اوضاع توقع نداشته باشین همینک تبریک بگ خودش خیلیشمام وظیفتون نیس ک حتما کیک بگیرین اگ می ...

انتظار جبران از اونجایی میاد ک حس میکنم اونا فکر میکنن وظیفه منه کیک گرفتن و رفتن 

من کیکی ک میگیرم خیلی بیشتر از اون مبلغی ک میدن هزینه میشه....بحث هزینه نیستا....بحث مهم نبودن خوشحا ...

همین توقعاتو بزارین کنار خیلی خوب میش🥲

میخای خشحال باشی خودت بفکر خودت باش خودت برا تولد بگیر بیرون برو خرید کن و...

...
همین توقعاتو بزارین کنار خیلی خوب میش🥲میخای خشحال باشی خودت بفکر خودت باش خودت برا تولد بگیر بیرون ...

از لحاظ میگم ک کیک گرفتن من انگار شده وظیفه نه لطف...