2777
2789
عنوان

برای مادرم🦋🩷🫶

86 بازدید | 7 پست

برای مامانِ جانَم
سلام منم دخترت 
برات مینویسم با اینک میدونم نمیخونی....!
مامان منو ببخش
نخوردی ..نپوشیدی..نگشتی..گذشتی...
تا من بزرگ بشم 
تا من کمبودی احساس نکنم
بهترین غذا...بهترین میوه...بهترین مکان..بهترین زمان..بهترین لباس..بهترین وسایل...
همیشه برای بچه هات گذاشتی
اما من چی؟!
با خنده هام خوشحال با گریه هام دق مرگ شدی...
مامانم پیر نشو..من طاقت ندارم...
((امروز یه حس عجیب اومد سراغم..خیلی ناخودآگاه..واااای مامانم ینی ۵۷سالش شده؟!چیکار کنم خدایا مامانم کی پیر شد؟کی سنش زیاد شد؟! کی دستاش صورتش چروک شد؟چرا من نفهمیدم💔))
خدایا مادر منُ و همه ی مادرای جهانُ برامون نگه دار ...
هیچ فرزندی رو بدون مادر نزار...
برای مامانِ عزیزم....🩷
یه صلوات برای سلامتی مادرهای عزیزمون و یه صلوات برای همه مادرهای از دست رفتمون..🩵🦋

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

مامانمو 3ماه ازدست دادم خیلی سخته

اخی عزیزم چقدر سخته💔روحش شاد یادش گرامی الهی امین

خدا بهت صبر بده

سلام منم اینجام..متاهلم..عاشقم..همیشه سعی میکنم مثبت فکر کنم تا خدا برام انرژی مثبت بفرسته🩷جز خدا به هیچ چیز دیگه ای اعتقاد ندارم ..خدا هست هرلحظه در وجود تک تک مخلوقاتش..امیدوارم در زندگیم به چیز هایی که ب من تعلق داره برسم ..مطمعنم هر کسی در زندگی با تلاش خودش سرنوشتش را رقم میزنه🩷🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نمازتو بخون فقط حتما اولین مادرمون خداست

اره واقعا قصد دارم بخونم ..انشالله از اول سال جدید شروع میکنم

شروع کن گلم حتما برامنم دعا کن اول و اخرمون خداست

انشالله چشم عزیزدلم شماهم همینطور 

بله جز خدا کسی موندنی نیست